Karstais Cadillac sacenšas ar M5 (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: General Motors

Jaunā, trešās paaudzes Cadillac CTS Vsport modifikācija Nirburgringas Nordšleifes 20 kilometrus spēj nobraukt 8 minūtēs un 14,1 sekundē.

Tas ir par sešām sekundēm ātrāk nekā pirmās paaudzes CTS-V, kurš tika apgādāts ar V8 benzīna dzinēju, un tikai par nepilnu sekundi lēnāk nekā iepriekšējās paaudzes BMW M5, kam tika uzstādīts V10 atmosfēriskais motors ar 507 zirgspēkiem.

No pēdējā CTS-V Cadillac CTS Vsport gan atpaliek vairāk – par gandrīz 15 sekundēm, raksta Motor.ru.

CTS Vsport tiek apgādāts ar 3,6 litru sešu cilindru twin-turbo motoru. Tas attīsta 425 zirgspēkus un strādā pārī ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un klasiskās piedziņas sportistam nodrošina paātrinājumu līdz 60 jūdzēm jeb 96 kilometriem stundā 4,6 sekundēs.

Ekstrēmajā V modifikācijā jaunais CTS pagaidām vēl netiek piedāvāts. Līdzšinējais modelis tika apgādāts ar 6,2 litru V8 kompresordzinēju, kurš attīsta 564 zirgspēkus un simtu ļauj sasniegt 3,9 sekundēs.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu