Valsts pirmās lēdijas cepto maizi Elmārs Tannis nopērk par 65 latiem (64)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

28. augusta pievakarē «Vīna Studijā» pulcējās sabiedrībā zināmi ļaudis, lai klātienē vērotu zīmola «Amoralle» labdarības modes skati, kā arī piedalītos izsolē, kurā iegūtā naudas summa nonāks Bērnu slimnīcas Onkoloģijas nodaļā. Pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja Valsts prezidenta Andra Bērziņa kundze Dace Seisuma, kura šim vakaram bija pati uzcepusi klaipiņu maizes, ko jau vēlāk varēja iegādāties izsolē.

Kad «Vīna Studija» bija tik pilna ar ļaudīm, ka nebija pat vietas, kur apgriezties, labdarības vakaru atklāja radio «Skonto» vadītājs Valdis Melderis, pēc kura uzrunām ar muzikālajiem priekšnesumiem klātesošos priecēja visšarmantākā latviešu dziedātāja Linda Leen un ģitārists Kaspars Zemītis.

Pēc Lindas Leen izjustā priekšnesuma sekoja zīmola «Amoralle» modes skate. Dāmas un kungi ar lielu interesi vēroja «Amoralles» darinājumus, kas dažādos modes pasākumos prezentēti jau iepriekš. Šoreiz modeles ne tikai defilēja pa «Vīna Studijas» iekštelpām, bet iznāca arī uz ielas, tādējādi piesaistot garāmgājēju un braucēju pastiprinātu uzmanību.

Vakara izskaņā norisinājās labdarības izsole, kurā sabiedrībā populāri ļaudis kopsummā saziedoja 1400 latus. Šī summa tiks ziedota cēliem mērķiem Bērnu slimnīcas Onkoloģijas nodaļas vajadzībām.

Izsolei pašas ceptu maizes klaipiņu bija sarūpējusi arī Valsts prezidenta Andra Bērziņa kundze Dace Seisuma. Pirmās lēdijas pašcepto maizes klaipiņu par 65 latiem iegādājās slavenais pavārs Elmārs Tannis. Pēc izsoles Elmārs cienāja klātesošos ar maizi un devās pie Latvijas pirmās lēdijas, lai iemūžinātu sevi, prezidenta kundzi un viņas pašcepto maizes klaipiņu. Prezidenta kundze bija labā noskaņojumā un draudzīgi ar Elmāru Tanni pozēja fotogrāfiem.

Tika pārdota arī Lindas Leen fotogrāfija, kas tapusi dziedātājas ceļojumā uz Austrāliju. «Fotogrāfija tapusi laikā, kad satikos ar vietējo aborigēnu sievieti, kas tajā brīdī taisīja zālītes. Iedomājos, ka tieši šī fotogrāfija vakara kontekstā varētu labi iederēties. Tādēļ vēlos, lai šī fotogrāfija nonāk kādās jaukās, labdarīgās mājās,» atzina Linda Leen.

Fotogrāfijas sākuma cena bija 30 lati, bet jau vēlāk to kopā ar Lindas Leen autogrāfu izsolīja par 70 latiem.

Komentāri (64)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu