MINI Coupé Latvijā nonāks pēc mēneša

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

MINI Coupé ir pirmais MINI klāsta divvietīgais automobilis, un tas jau pēc mēneša nonāks markas pārstāvja BM Auto salonā.

Par MINI Coupé jau esam rakstījuši. Tas ir divvietīgs automobilis, kura koncepcija ir skaidri uzsvērta gan no ārpuses, gan salonā, taču auto ir arī gana praktisks - 3734 milimetrus (MINI Cooper Coupé: 3728 milimetrus) garš, 1683 milimetrus plats un 1384 milimetrus (MINI Cooper Coupé 1378 milimetrus) augsts. Tādējādi tā virsbūves garums, platums un garenbāze (2467 milimetri), taču tā bagāžnieka tilpums ir 280 litri.

Foto: MINI

Dzinēju klāsta jaudas diapazons ir no 122 līdz 211 zirgspēkiem un tas aptver modeļus MINI Cooper Coupé (122 zirgspēki), MINI Cooper SD Coupé ar dīzeļdzinēju (143 ZS) un MINI Cooper S Coupé (184 ZS) un MINI John Cooper Works Coupé (211 ZS).

MINI Cooper Coupé, MINI Cooper S Coupé un MINI Cooper SD Coupé ir iespējami arī ar sešu pārnesumu automātisko pārnesumkārbu kā alternatīvu sešu pārnesumu manuālajai kārbai, kas ir visa Coupé klāsta standartaprīkojumā.

Foto: MINI

Kupejas standarta aprīkojumā ir stingra, sportiska balstiekārta, ko pēc izvēles var aizstāt ar vēl sportiskāku John Cooper Works balstiekārtu. Vēl standartā ir dinamiskā stabilitātes kontrole (DSC) un to pēc izvēles var papildināt ar dinamisko saķeres kontroli (DTC) un elektronisko diferenciāļa bloķēšanas sistēmu (EDLC), kas ir standartaprīkojumā MINI John Cooper Works Coupé.

MINI pircējs var izvēlēties dažādu virsbūves krāsojumu, salona krāsas un aprīkojumu un līdz ar to sev sarūpēt auto, kam identisku atrast būs grūti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu