Siemens un Volvo sadarbosies elektrisko automašīnu izstrādē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas rūpniecības koncerns "Siemens" un Zviedrijas autoražotājs "Volvo Cars" uzsākuši sadarbību, lai izstrādātu tehnoloģijas elektriskajām automašīnām, trešdien paziņoja Vācijas uzņēmums.

Abas kompānijas izveidojušas partnerību, kas paredzēs "plašu stratēģisku sadarbību" elektriskās piedziņas tehnoloģiju, energoelektronikas un uzlādes tehnoloģiju izstrādē, norādīja "Siemens".

Elektriskā automašīna "Volvo C30" kalpos par testa platformu, un pirmo modeļu pārbaudes tiks uzsāktas līdz šā gada beigām.

Savukārt līdz 2012.gadam "Volvo" piegādās 200 automašīnu pārbaudes modeļus "Siemens", lai tos pārbaudītu reālos darbības apstākļos.

Šīs partnerības finansiālā informācija pagaidām atklāta netiek.

"Sadarbība ar "Volvo" ir svarīgs pagrieziena punkts, lai attīstītu augstākās kvalitātes komponentes un sistēmas elektriskajiem automobiļiem, kas būs paredzēti sērijveida ražošanai," pavēstīja "Siemens".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu