Doļģe noslēpumaina par jaunajiem projektiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

TV3 raidījums "Vīrietis uz paklāja", ko vadīja Elīna Doļģe, šosezon ekrānos vairs neparādīsies. Tomēr, kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", Elīna televīziju nepametīšot.

Atgādināsim, ka vēl pirms kāda laiciņa Doļģe kopā ar Māri Grigali vadīja LNT raidījumu "Tautas balss", taču šā gada sākumā šo projektu pameta, lai kļūtu par TV3 raidījuma "Vīrietis uz paklāja" vadītāju.

Tomēr raidījuma producenti paziņoja, ka nākamajā sezonā šim raidījumam turpinājums nav paredzēts. Tādēļ "Kas Jauns" sazinājās ar Elīnu, lai noskaidrotu, vai viņa joprojām būs redzama televīzijā.

"Jā, šobrīd nevadīšu nevienu raidījumu, taču ir uzsākti darbi pie jauniem projektiem. Es patiešām neko vairāk negribētu teikt, jo tas viss ir tapšanas stadijā. Vien varu atklāt, ka darba ir ļoti daudz. Katrā ziņā no televīzijas es noteikti neatvados," sarunā ar žurnālu atklāja Elīna Doļģe.

Beidzamo reizi TV ekrānos viņa bija redzama raidījumā "Gandrīz ideālas vakariņas", kur gatavoja mielastu saviem raidījuma biedriem Aigaram Krēslam, Elitai Patmalniecei un Martam Ogļezņevam, iegūstot visaugstāko vērtējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu