Ekskluzīva intervija ar Amerikas realitātes šova dalībnieci Ambreālu Viljamsu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Populārā modele Taira Benksa joprojām turpina veidot realitātes šovu «Amerikas nākamā topmodele». Arī Latvijā «Kanāls 2» šobrīd piedāvā sekot līdzi seriāla devītajai sezonai. Dzīvesstila portāls «Sejas» piedāvā ekskluzīvu interviju ar šova dalībnieci Ambreālu Viljamsu.

Svarīgākās lietas par tevi, kuras būtu jāzina ikvienam?

Grūts jautājums, uzskatu, ka visas lietas, kuras skar mani ir būtiskas. Mīlu smieties, dziedāt, jokot, būt sev pašai. Mīlu savu ģimeni un draugus, man ir paveicies gan ar ģimeni, gan draugiem. Gribu, lai ikviens zina, ka es mīlu dzīvi un nespēju sagaidīt, kad piedzīvošu jaunus notikumus, izaicinājumus.

Foto: No personiskā arhīva

Kas ir tavi dzīves varoņi?

Apbrīnoju savus vecākus, es neliekuļoju, jo par varoņiem uzskatu tieši viņus. Vecāki vienmēr atbalsta mani un manu jaunāko māsu. Mamma un tētis ir precējušies jau trīsdesmit trīs gadus un es apbrīnoju viņu saticību un mīlestību.

Kā tu pavadi savu brīvo laiku?

Mīlu pavadīt brīvo laiku neko nedarot, vienkārši slinkojot. Patīk skatīties televizoru un gulšņāt uz dīvāna. Protams, patīk satikt draugus, apmeklēt pasākumus, tomēr, nekas nespēj būt pārāks par sēdēšanu uz dīvāna, saldumu ēšanu un labu filmu.

Foto: No personiskā arhīva

Parasti cilvēki, kuri darbojas šovbiznesā, neaprobežojas tikai ar vienu darbības sfēru, kā ir ar tevi?

Man ir daudz talantu. Dziedāšana un aktiermāksla ir daži no tiem. Šobrīd nenodarbojos ar aktiermākslu, esmu zaudējusi interesi par to. Dziedāšana vienmēr ir bijusi tuva, es mīlu dziedāt. Apmeklēju vokālās nodarbības, lai uzlabotu savu balsi. Tas nenozīmē, ka vēlos izveidot dziedātājas karjeru, bet kas zina, nākotnē var notikt visādi.

Pēc izbalsošanas no šova «Amerikas nākamā topmodele», kā attīstījās tava dzīve?

Pārcēlos dzīvot uz Losandželosu un parakstīju līgumu ar «Click Model Management». Esmu piedalījusies daudz dažādās foto sesijās un modes skatēs. Patīkamākā pieredze bija, kad devos uz Romu, lai fotografētos «Apple Inc» reklāmas kampaņā.

Foto: No personiskā arhīva

Vai tevī slēpjas kāda vilšanās šova sakarā?

Manī nav nekādas vilšanās vai rūgtums šova sakarā. Tas palīdzēja man iegūt jaunus draugus un fanus. Esmu spējusi sadraudzēties ar savas un citu sezonu meitenēm arī ar Naimu, kura uzvarēja ceturtajā šova sezonā. Mans pašmērķis nebija uzvarēt, piedalījos, lai no profesionāļiem dzirdētu viedokli, iemācītos jaunas lietas.

Grūtākā lieta ko nācās darīt šova ietvaros?

Man ir paniskas bailes no augstuma. Lai netiktu diskvalificēta, man nācās pārvarēt bailes un vēl koncentrēties foto sesijai.

Kas, tavuprāt, ir galvenā lieta, īpašība, kura nepieciešama, lai spētu veiksmīgi darboties modes pasaulē?

Būtiskākā lieta ir palikt sev pašai un atcerēties, kas esi kā cilvēks. Būs cilvēki, kas vēlēsies tevi iznīcināt, bet tev ir jābūt gana spēcīgai, lai spētu turēt augsti paceltu galvu. Sievietēm ir jāmīl sevi un jāatmet domas un bailes par to, ko citi domā par tevi. Ir jāzina, ka esi īpaša un nav nevienas personas pasaulē, kura būs tāda pati kā tu. Ir jāatrod sevī lietas, kuras tev patīk un jāizceļ tās, tad tev veiksies jebkurā jomā arī mīlestībā.

Foto: No personiskā arhīva

Par modes pasauli runā daudz dažādas lietas arī par drastiskām diētām..

Liela daļa stāstu par modes pasauli ir patiesība. Drastiskas diētas un sliktie ieradumi ir skarba patiesība. Pati arī kādreiz pīpēju cigaretes, bet nu esmu atmetusi un tās mani vairāk nespēj aizraut. Es neievēroju diētas un neticu tam, ka badošanās palīdz samazināt svaru uz ilgu laika posmu. Ēdiens ir mana kaislība. Es nekad neatteiktos no garšīga ēdiena.

Zinot patiesību par modes biznesa melno pusi, vai tu iesaki kļūt par modelēm jaunām meitenēm?

Neiesaku jaunām meitenēm darboties modes biznesā. Izņēmums ir meitenes, kuras patiesi vēlas būt modeles un saņem visu nepieciešamo atbalstu no sev mīļajiem, lai to paveiktu. Ir grūti būt jaunai meitenei modes biznesā, jo ir personas, kuras izceļas ar brutālu patiesību. Iesaku ikvienam, kas vēlas darboties modes pasaulē, iepazīt modes biznesu, kļūt pašpārliecinātiem un saprast, ka pirms ko sasniegsi, būs daudz kāpumi, kritumi un kritikas.

Lielākais un nepatiesākais stereotips par modelēm?

Tās noteikti ir baumas par zemo izglītības līmeni. Jūnijā pabeidzu «Fashion Institute of Design» ar noslieci uz vizualizāciju. Mīlu strādāt ar rokām, jutu nepieciešamību mācīties dekorēšanu. Daudzas modeles, kuras darbojas kā modeles un ir pieprasītas modes biznesā, paralēli mācās citu profesiju. Viena no manām draudzenēm modelēm mācās par juristi. Ir lieliski, ja ir plāns B, vienmēr pastāv iespēja, ka sapratīsi, ka modes pasaule nav domāta tev. Lielākā daļa modeļu ir gudras, bet ir arī tādas, kas neizceļas ar spilgtumu šajā jomā (smejas).

Foto: No personiskā arhīva

Parunāsim par tevi. Portāla «Facebook» lapā ir norādīts, ka esi precējusies ar sievieti!

Izmantoju «Facebook», lai kontaktētos ar faniem un draugiem, īpaši tiem, kurus neizdodas ikdienā sastapt. Runājot par manu attiecību statusu, tādu statusu es uzliku jau 2005. gadā. Sieviete, ar ko esmu norādījusi, ka esmu precējusies, ir mana labākā draudzene. Mums ir vienalga, ko citi domā, pašas zinām kā ir un pārējais mūs neskar. Abas esam iemīlējušās savos vīriešos un esam laimīgas. Es neesmu homoseksuāla.

Ko tu vispār domā par homoseksuālu cilvēku attiecību modeli?

Es neesmu homofobs. Atbalstu gejus un viņu tiesības visos veidos kādos spēju. Žēl apzināties, ka gejiem ir grūti būt sev pašiem Eiropā, tieši tajā Eiropas daļā, kurā atrodas arī Latvija. Tomēr nemelošu sakot, ka Amerikā visi ir brīvi no aizspriedumiem. Nesaprotu, kāpēc citi tā uztraucas par faktu, ka kāds, ko viņi pazīst dzīvo kopā ar sava dzimuma pārstāvi? Mums būtu jāmīl cilvēki par to, kas viņi ir, nevis jāienīst par to, ar ko viņi guļ.

Kā tu saprati, ka tavs vīrietis ir īstais tev?

Mans vīrietis ir mans perfektais vīrietis. Viņš ir viss, par ko esmu sapņojusi un lūgusi. Viņš ir gudrs, jauks un mīlošs. Mans vīrietis liek man smieties un es mīlu viņa smaidu. Esam piemēroti viens otram.

Kāds bija tavas dzīves perfektākais randiņš?

Grūti atbildēt, jo esmu aizmirsusi visu par vecajām attiecībām. Lieku fokusu uz nākotni nevis pagātni. Mana pirmā un pēdējā mīlestība ir mans puisis Jansejs. Nevaru sagaidīt, kad mūsu attiecības ieies nākamajā plaknē un mēs virzīsimies uz priekšu.

Ko tu zini par Latviju?

Diemžēl nezinu neko daudz par Latviju. Vēlos sevi izglītot, ievākt informāciju par jūsu valsti un kādu dienu doties ceļojumā un to apskatīt. No mirkļa, kad sniedzu šo interviju dzīvesstila portālam «Sejas», esmu ievietojusi Latviju savā ceļojumu plānā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu