Kalpones turpina uzkopt arī viesuļvētras laikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Augusta pēdējā nedēļas nogalē Ziemeļamerikas kinoteātros pirmo vietu saglabājusi iepriekšējās nedēļas līdere, režisora Teita Teilora jaunākā drāma "Kalpone" ("The Help"), ziņo ārvalstu prese. Kopumā tropiskā vētras "Airīna" ("Irene") dēļ kases ieņēmumi ASV ir par aptuveni 25 miljoniem dolāru zemāki par prognozēm.

ASV kopējos kases ieņēmumus būtiski ietekmēja viesuļvētra "Airīna", kas plosījās ASV austrumu piekrastē. Vētras dēļ sestdien un svētdien tika slēgti apmēram 1000 kinoteātru, un zaudēto kases ieņēmumu līmenis tiek lēsts 25 miljonu dolāru apmērā. "Kalpone" otrajā nedēļas nogalē iekasējusi 14,3 miljonus. Kopējā šīs lentes kase sasniedz nepilnus 97 miljonus dolāru (filmas budžets ir 25 miljoni).

Foto: publicitātes

Otro vietu ieņem spēcīgākais no nedēļas jaunumiem – asa sižeta lente "Kolumbiana" ("Columbiana") ar Zoju Saldanu (Zoe Saldana) titullomā. Lika Besona producētā filma pirmajās trīs dienās iekasējusi 10,3 miljonus.

Trešajā pozīcijā ar 8,7 miljoniem ierindojas šausmu filma "Nebaidies no tumsas" ("Don't Be Afraid of the Dark") ar aktieriem Keitiju Holmsu (Katie Holmes) un Gaju Pīrsu (Guy Pearce) galvenajās lomās. Filmas tapšanā kā scenārists un producents piedalījies Giljermo del Toro.

4.pozīcijā "20th Century Fox" lente, fantastikas trilleris "Pērtiķu planētas sākotne" ("Rise of the Planet of the Apes"). Zinātniskās fantastikas kulta filmas "Pērtiķu planēta" (1968) prīkvels savā ceturtajā nedēļas nogalē iekasējis 8,7 miljonus ASV dolāru.

Trešais nedēļas nogales jaunums, komēdija "Our Idiot Brother", atrodas topa piektajā vietā ar 6,5 miljoniem.

Kopējie kases ieņēmumi nedēļas nogalē bijuši par 25% zemāki nekā tajā pašā laikā pirms gada, padarot laika posmu no 26.līdz 28.augustam par otro vismazāk ienesīgo nedēļas nogali 2011.gadā (uzreiz pēc Super Bowl nedēļas nogales).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu