Top jauns koncertiestudējums «Cabaret Palladium»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Par godu īpašajam notikumam projekta «Cabaret» komanda gatavo greznu, spraigiem pavērsieniem un pārsteigumiem piesātinātu programmu, kuras laikā skatītājiem būs iespēja novērtēt gan jaunas radošās vēsmas, gan arī pakavēties atmiņās un nobaudīt jau zināmus, «Cabaret» 10 gadu laikā rādītos spilgtākos priekšnesumus jaunā izpildījumā.

Abi - gan notikums, gan vieta šogad ir jubilāru statusā, t.i., projektam "Cabaret" šī būs desmitā sezona, bet kopš bijušās kinozāles "Palladium" atklāšanas ir pagājuši 100 gadi.

Pēc vērienīgajiem "Sapņu fabrikas" iestudējumiem no 2003.gada līdz 2008.gadam kamerizrādes "Cabaret Piccolo" (2010) un Cabaret Bombaloo (2012) tika demonstrētas kluba "Artelis. Gandrīz teātris" telpās.

Topošais koncertiestudējums "Cabaret Palladium" par jaunu uzņem apgriezienus, piesaistot vairāk mākslinieku un palielinot skatītāju vietu skaitu zālē. Ar plašumu tiks atjaunota pirmajos gados panāktā amerikāniskā 30. gadu kabarē greznība un telpiskums, kas organiski saplūdīs ar pēdējos gados izrādēs ienākušo franču kabarē intīmo atmosfēru.

Producents un režisors Viktors

Runtulis šogad ir piesaistījis ap 50 cilvēku lielu mākslinieciskā un tehniskā personāla komandu,

kas visi kopā gatavo vienu no spilgtākajiem šā gada nogales notikumiem.

Foto: publicitātes

Kabarē zvaigžņu lomās šoreiz iejutīsies Aija Vītoliņa, Elza Rozentāle Natha, Dons, kā arī dziedātājs no Igaunijas Erkki Otsman.

Kā ierasts, iestudējumā piedalīsies dažādu skatuves žanru pārstāvji - dziedātāji, mūziķi, dejotāji, aktieri, cirka mākslinieki, mīmi un arī kāds tautā pazīstams "stāvizrāžu" vadītājs. Krāšņo un akrobātisko horeogrāfiju veido horeogrāfi Elīna Breice, Dmitrijs Gaitjukevičs un Guntis Spridzāns. Pie muzikālā noformējuma strādā "Cabaret Palladium" orķestris Mārča Auziņa vadībā.

Iestudējuma organizatori sola daudz pozitīvu pārsteigumu un pa kādai jautrai provokācijai. Arī šogad "Cabaret Palladium" vakara līksmība nebeigsies pēc izrādes otrās daļas, bet pāraugs ballītē, kuru Jums un Jūsu kolektīvam būs iespēja baudīt līdz pat 3.00 naktī.

Š. g. decembrī populārā koncertiestudējuma "Cabaret" izrādes notiks koncertzālē "Palladium".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu