Izskanējis festivāls «Cita Vide» (36)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Piektdien un sestdien Ogrē Daugavas krastā norisinājās jau otrais mūzikas un mākslas festivāls jauniešiem «Cita Vide», kas uz vairākām skatuvēm piedāvāja gan mūzikas, gan mākslas aktivitātes un būs pēdējais mūzikas festivāls pirms jaunā mācību gada sākuma. Festivāls uz Ogres saliņas (Salas iela 5) pļavā izskanēja ar grupas «Satellites LV» koncertu.

Kā no vēroja TVNET, festivāls bija labi noorganizēts, skatuves aprīkotas ar kvalitatīvu skaņu tehniku, un tas tika apvienots ar motokluba «Rēgi» 10 gadu pastāvēšanas jubilejas svinībām, kas sestdienas naktī kulminēja ar uguņošanu.

Lai arī vakarā temperatūra noslīdēja līdz pat 10 grādiem, tas netraucēja vairākiem simtiem jauniešu baudīt festivālu.

«Cita vide» norisinājās Ogres pilsētsvētku ietvaros.

Piektdien festivālā uzstājās tādas grupas kā «Deeper Upper», «Komjaunatne», «Parara» u.c., kulminējot ar «The Sound Poets» uzstāšanos (skat. galerijas). Savukārt piektdien koku un krūmu ielenkumā, kur vienu pusi skauj betona dambis, bet otru dīķis, ko ogrēnieši sauc par varžu dīķi, muzicēja «Jaunais mākslinieks», «Karmafree», «Pyro Trees», «Slipery Slope», «Colours Of Bubbles», «Triānas parks», «Audience Killers», «Martas asinis» un galvenais mākslinieks - grupa «Satellites LV». Bet uz otras skatuves uzstājās Ufo ar atrakcijām, «Pandemonia», «Echo/ Pandemonia», «Oranžās brīvdienas», «Crow Mother», «Bloody Heels», «Colt», «Relicseed» un «Omerta».

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu