Lamars Odoms atdod Klojai Kardašjanai ģimenes māju (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ja Kloja Kardašjana izlems oficiāli šķīries no sava vīra, basketbola zvaigznes Lamara Odoma, viņa paturēs miljonus dolāru vērto ģimenes māju.

Mājā arodas septiņas guļamistabas, piecas vannas istabas un milzīgs peldbaseins, kuru iekļauj akrs zemes.

Lamars, kurš pēdējā gada laikā krāpis sievu ar divām dažādām sievietēm pēc pārrunām ar Klojas māti un menedžeri Krisu Janeri piekrita Klojai atstāt miljonus vērto īpašumu.

Lamars Odoms un Hloja Kardašjana
Lamars Odoms un Hloja Kardašjana Foto: Reuters/Scanpix

Vīrietis ir piekritis, šķiršanās gadījumā, izmaksāt Klojai arī naudas kompensāciju. Sieviete ik gadu saņems piecsimt tūkstošus dolāru sakarā ar krāpšanu un 1.5 miljonus dolāru saistībā ar šķiršanos.

Foto: Reuters/Scanpix

Šķiroties vēl tiks dalīts pārējais īpašums, Klojas bankas kontā atrodas astoņpadsmit miljoni dolāru, Lamara bankas kontā atrodas piecdesmit seši miljoni dolāru, kā arī pāra kopīgajā īpašumā atrodas automašīnas un nekustamie īpašumi.

Tomēr vīrietis cer uz pēdējo iespēju. Viņš vēlas pierādīt sievai, ka ir kļūdījies un mīl viņu. Vai tie ir patiesi vārdi, vai arī vīrietis nevēlas dalīties ar savu bankas konta saturu rādīs laiks.



Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu