Ivars Kļaviņš atklāj patiesību, ko piedzīvojis TV dziedāšanas šovā (107)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

«O!Kartes skatuve» dalībnieks Ivars Kļaviņš nekad nav baidījies izteikt savu viedokli par dažādām tēmām. Arī «Jaunās talantu fabrikas» telpas, kuras ir tās pašas, kas ikvienā muzikālajā šovā, nav izņēmums.

«Uzmini nu manu mīkliņu! Kur tas ir? Vasarā tur ir karsts, kā cepeškrāsnī, savukārt ziemā tur ir auksts kā ledusskapī. Dažkārt smird kā miskastē, un dažkārt rodas sajūta, ka atrodaties zemūdenē, kurai skābeklis ir beidzies jau pirms gada,» mīklu uzdod Ivars.

Pareizi, tā ir «Jaunā talantu fabrika»!

18. augustā piecpadsmit drosmīgie, slavas alkstošie jaunie mākslinieki pārdeva savas dvēseles televīzijai, lai dotos iekšā inkubatorā, kur no šīm te piecpadsmit olām izšķilsies labākajā gadījumā viena.

Foto: No personiskā arhīva

«Stāsts šoreiz būs par to, kas šiem jaunajiem māksliniekiem būs jāpārcieš un vai tas ir tā vērts? Atklāšu noslēpumu tiem, kuri to nezina, fabrikantu jautrais dzīvoklītis ar džakuzi atrodas ēkas sestajā stāvā, virs šā fantastiskā dzīvokļa ir jumts ar metāla segumu.

Dzīvoklis vasarā mēdz uzkarst, un temperatūra šova telpās svārstās ap trīsdesmit grādiem. Logi šova telpās ir tikai divi, tie ir ļoti mazi; viens logs atrodas virtuvē, augstu pie griestiem, savukārt otrs logs atrodas mazajā mēģinājumu telpā,» atklāj Ivars.

Guļamistabā logu nav, ir tikai ventilācija, bet tā vāji strādā, efekts nav jūtams vispār, tikai ventilatora radītā skaņa.

«Iedomājieties, tur ir atkritumu urnas, kuras iznes tikai tad, kad tās ir pilnas, tās smird visu dienu, mazās mušiņas lido un barojas. Pagājušogad producenti paši bija šokā par to, ka mazās mušiņas rāpo pa kameru objektīviem! Skatītājiem dažkārt radās sajūta, ka tiek filmēts nevis realitātes šovs, bet gan filma «Bugs Life», kuras galvenā varone ir sūdu vabole Rikardions,» smejas Ivars.

Ivars uzskata, ka par ziemu runāt vēl pāragri, bet nav jābūt īpaši attapīgam, lai saprastu, ka tas pats metāla jumts, kurš vasarā uzkarst, ziemā pamatīgi sasalst un vada aukstumu. Tad abi logi tiek turēti ciet, jo dzīvoklī jau tā ir auksti, tas nozīmē to, ka ir auksts, bet skābekļa tā īsti nav tik un tā. Protams, tad visi šova dalībnieki staigās jakās, šallēs, cepurēs un cimdos.

Foto: No personiskā arhīva

«Dalībnieku sadzīve ir tik aizraujoša, jo šiem iepriekšminētajiem sadzīves diskomforta apstākļiem pa virsu nāk vēl producentu intrigas, tiek kūdīti dalībnieki viens pret otru. Ja kāds dalībnieks ir psihiski nestabils, tad producenti ar Balstiņu priekšgalā šo personu noved līdz galam. Ļauj dalībniekam sākt uzvesties neadekvāti, jo tad vismaz ir uz ko skatīties, kā nekā tas ir šovs. Kuru gan interesē bariņš dziedošu jauniešu? Mani nē! Savukārt bariņš jauniešu, kuri viens otru aplamā, aprunā, izkaujas, hmm, tas jau sāk šķist jautrāk,» tā Ivars.

Ivars uzsver, ka interesanti vērot šovu būtu tad, ja kāds tur ar kājām spārdītu durvis, neklausītu producentus, runātu pretī Balstiņai, muktu prom no telpām, mētātos ar prezervatīviem, vicinātos ar cirvi, tad tas būtu šovs.

Komentāri (107)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu