LNT 15 gadu sezonas atklāšana! Apsveicam!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

LNT – Tava televīzija no sirds – 26. augustā, ver durvis jaunajai - jubilejas sezonai! 15 gadu sezonas programma lutinās, pārsteigs un iepriecinās ikvienu LNT skatītāju ar jauniem projektiem, realitātes šoviem, raidījumiem, seriāliem, filmu pirmizrādēm un iemīļotām pārraidēm. TVNET kolektīvs no sirds sveic savus kolēģus jubilejā!

LNT jubilejas pasākums šovakar no pulksten 20

Šovakar ar krāšņu jubilejas pasākumu tiks atklāta LNT 15. jubilejas sezona – no plkst. 20:35 tiešraidē kanālā LNT varēs vērot televīzijas dīvu un prominenču ierašanos uz sarkanā paklāja, uzreiz pēc plkst. 21:00 norisināsies LNT 15 gadu jubilejas svinīgais pasākums tiešraidē no Latvijas Nacionālās operas, bet plkst. 22:40 11.novembra krastmalā un tiešraidē kanālā LNT būs vērojams neparastākais salūts, kāds jelkad ir bijis, jo salūta laikā debesīs uzplauks 15 sirdis!

Rītvakar, 27. augustā, plkst. 20:35 - šovs „OKartes Skatuve”

Sestdienās, 27. augustā un 3. septembrī, plkst. 20:35 LNT kanālā divos raidījumos varēs vērot šova atlases spilgtākos priekšnesumus un iepazīt šova jaunās zvaigznes. Savukārt jau 5. septembrī 24 uzņēmības pilni jaunieši iekārtosies savā jaunajā dzīvesvietā - „OKartes Skatuve” kopmītnēs un sāks mūziķu karjeru, kuras gaitai katru dienu līdzi varēs sekot ikviens TV skatītājs. No 5.septembra darbdienās kanālā LNT plkst. 20:35 brīvā scenārija attiecību seriāls par šova „OKartes Skatuve” dalībnieku sadzīvi, bet no 10. septembra sestdienu vakaros tiešraidē kanālos LNT un LMK lielie koncerti, kuros šova dalībnieki dziedās gan pašu komponētas, gan jau zināmas un iemīļotas dziesmas.

Svētdien plkst. 19:10 ēterā atgriežas LNT Ziņu Top 10

Ar 28.augustu plkst. 19:10 LNT ēterā pēc vasaras atvaļinājumiem atgriežas nedēļas analītiskais raidījums LNT Ziņu Top 10" ar harismātisko vadītāju Haraldu Burkovski.

Foto: publicitātes

Jau šo svētdien, 28. augustā, plkst. 20:20 LNT kanāla tiešraidē tiks atklāta jaunā Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku sezona! Svētdien, 1. pusfinālā, ar savām mīļākajām dziesmām uzstāsies 10 ģimenes no visas Latvijas un sacentīsies par iekļūšanu Lielajos dziedāšanas svētkos. Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus!

LNT kanālā – jauni raidījumi un realitātes šovi

No 3. septembra sestdienās plkst. 19:00 kanālā LNT jauns realitātes šovs – „Kāzas angļu stilā”! Kā piepildīt sapni par ideālām kāzām bez neviena starpgadījuma? Beidzot tas ir atrisināts, jo saderinātajiem talkā nāk profesionāla komanda, lai kāzu diena būtu pats, pats skaistākais notikums dzīvē. Smiekli, prieka asaras, mazliet stresa, bet pāri visam – mīlestība!

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

No 12.-18. augustam – Vēlēšanu nedēļa kanālā LNT.

No 12.septembra katru darbdienu LNT Ziņu dienesta raidījumos plašākā un aktuālākā informācijas par gatavošanos vēlēšanām. No 14.septembra – tiešraidē kanālā LNT atgriežas Līderu debates. 14. septembrī plkst. 21:05 – debates ar partiju līderiem par vēlēšanu programmām, bet 15. septembrī plkst. 21:05 – Ministru prezidenta amatu kandidātu debates. Vēlēšanu sestdienā un dienu pēc tām raidījuma „900 sekundes” speciālizlaidumi jau no plkst. 9:00. Sestdien, 17.septembrī, LNT Ziņu speciālizlaidumi par vēlēšanu norisi plkst. 14:00, 18:00 un 20:00, bet no plkst. 22:00 - LNT tiešraidē īpaša vēlēšanu nakts, kurā kopā ar ekspertiem un politiķiem tiks analizēti pirmie vēlēšanu provizoriskie rezultāti. Arī svētdien, 18.septembrī, plkst. 14:00 LNT Ziņu speciālizlaidums, bet vakarā plkst. 19:10 vēlēšanu rezultātu analīze LNT Ziņu un Top 10 apvienotā speciālizlaidumā.

Filmas un seriāli – pirmizrādes un jaunās sezonas jau septembrī!

LNT jauno sezonu sāk ar pārsteidzošu filmu un seriālu piedāvājumu – LNT kanālā atgriežas gan tik iemīļoto seriālu „Intrigante”, „Kamenska”, „Mentālists” un „Supernatural” jauno sezonu sērijas, gan tiks demonstrētas vairāku filmu pirmizrādes, gan Rozamundes Pilčeres romānu ekranizācijas un pilnmetrāžas animācijas filmas bērniem!

Foto: publicitātes

Pirmdienu vakaros – filmas, kurās grēks un noziegumi iet kopā ar lielām kaislībām. Andželīna Džolija un Antonio Banderass filmā „Iedzimtais grēks”, Kolins Farels un Keira Naitlija „Londonas bulvārī”, Vigo Mortensens krimināldrāmā „Vardarbības pēctecība” un Arnolds Švarcenegers trillerī „Netiešais bojājums”.

Asāku izjūtu netrūks arī trešdienas vakaros – Kolins Farels kopā ar Alu Pačīno spiegu trillerī „Rekrūtis”, leģendārais Harisons Fords trillerī „Ugunsmūris”, Džets Lī un Džeisons Stethems krimināltrillerī „Karš” un nupat kinoteātros demonstrētajā spriedzes filmā „Mehāniķis”.

Ceturtdienu vakaros – detektīvseriāli! Jau 22. septembrī LNT atgriezīsies „Kamenska”, „Mentālists”, „Supernatural”, skatītājiem piedāvājot jaunāko sezonu sērijas.

Bet piektdienas vakaros jautrība sitīs augstu vilni, jo LNT demonstrēs gan populāro franču komēdiju „Taxi 4”, gan Džekija Čana filmas.

Sestdienās – filmas, kas ar jokiem un asarām risina attiecības un ne brīdi neaizmirst par piedzīvojumiem, bet svētdienās – pilnmetrāžas animācijas filmas visai ģimenei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu