Skaidri redzams, ka Aivars Lembergs iemīlējies. Viņš burtiski staro! (111)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Ventspils mērs Aivars Lembergs (59) pēdējā laikā, kopš sabiedrībā vairs nevairās iziet kopā ar savu mīļoto sievieti, Ventspils attīstības pārvaldes vadītāju Kristīni Krasovsku (35), burtiski atplaucis. Allaž smaidīgais Ventspils mērs smaida vēl vairāk, izvēlas vēl košāku apģērbu un neslēpj no sabiedrības labo noskaņojumu.

Dzīvesstila portāls «Sejas» Aivaru Lembergu un viņa dzīvesdraudzeni Kristīni Krasovsku sastapa 22. augusta pievakarē, kad abi kopā ar aktieri un populārā raidījuma «Latvijas šlāgeraptauja» vadītāju Gunti Skrastiņu apmeklēja Dzintaru koncertzālē notiekošo Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmu koncertu «Nekur nav tik labi kā mājās».

Aivars Lembergs ar mīļoto sievieti Kristīni Krasovsku Maestro Paula un dzejnieka Rača koncertā
Aivars Lembergs ar mīļoto sievieti Kristīni Krasovsku Maestro Paula un dzejnieka Rača koncertā Foto: Sejas.lv

Aivars ar Kristīni koncertu līdz pat noslēgumam vēroja plecu pie pleca. Abi sarunājās, saskatījās, bet iztika bez publiskas mīlināšanās un čubināšanās. Taču skaidri redzams, ka Aivars un Kristīne viens otrā ir iemīlējušies, jo abi viens uz otru noraugās ar īpaši sirsnīgu un mīļu acu skatu.

Nesen sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» Aivars neslēpa priecīgās pārmaiņas privātajā dzīvē: «Nu, jūs jau zināt, kādas pārmaiņas notiek ar cilvēku, kad viņam ir labi jaunumi personīgajā dzīvē. Tad visam, kas notiek, apkārt ir tāda rožaina maliņa.»

Lūk, ko ar vīrieti dara mīlestība! Aivars Lembergs burtisko staro
Lūk, ko ar vīrieti dara mīlestība! Aivars Lembergs burtisko staro Foto: Santa Sergejeva

Pēdējā laikā Lembergs burtiski atplaucis. Kad Ventspilī norisinājās otrais starptautiskais ielu kultūras un sporta festivāls «Ghetto Games», Lembergs publikas priekšā ļāvās jestram dancim un nekautrējās kārtīgi izkustināt gurnus Džeimsa Brauna hita «I Got You» («I Feel Good») ritmā. Lūk, vēroties uz Aivara Lemberga izdarībām, skaidri redzams, ka vīrieti ceļ spārnos mīlestības jūtas!

Komentāri (111)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu