Dailes teātra republika aicina svinēt skolas sākumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Dailes teātris

31. augustā un 1. septembrī Dailes teātrī notiks pasākums "Nosvini skolas sākumu Dailes teātra republikā!". Noslēdzies arī bērnu un jauniešu zīmējumu konkurss "Piedzīvojumi Vārnu ielas republikā", kura uzvarētāji tiks apbalvoti pasākuma ietvaros 31. augustā, informē Dailes teātra pārstāve Liene Jakovļeva.

Zīmējumus vērtēja un uzvarētājus noteica žūrija, kuras sastāvā bija Dailes teātra direktors Andris Vītols, galvenais režisors Dž.Dž. Džilindžers, mārketinga un komunikācijas direktore Indra Rubene, režisore Laura Groza, aktrise un gleznotāja Elīna Dzelme, kā arī konkursa atbalstītāja SIA „Rīgas piensaimnieks” mārketinga daļas vadītāja Ilze Blauberga.

Zīmējumu konkursam tika iesniegti 93 darbi no visas Latvijas. Konkursa uzvarētāju un simpātiju balvu ieguvēju sarakstu var apskatīt Dailes teātra mājaslapā: http://bit.ly/oAxJ4j

Konkursa uzvarētāji un simpātiju balvu ieguvēji saņems biļetes uz izrādi "Vārnu ielas republika", pārsteiguma balvas no "Kāruma", Jāņa Rozes grāmatnīcas un "Fantasy Park". Visi zīmējumu konkursa dalībnieki aicināti apmeklēt pasākumu 31. augustā un saņems veicināšanas balvas no "Kāruma".

Foto: Publicitātes foto / Dailes teātris

Gan 31. augustā, gan 1. septembrī pasākums "Nosvini skolas sākumu Dailes teātra republikā!" sāksies plkst. 16. Tajā muzicēs jauniešu pūtēju orķestris "Auseklītis" un izrādes "Vārnu ielas republika" mūzikas autors Goran Gora, kurš "Spēlmaņu nakts" balvai nominēts kategorijā Gada muzikālās partitūras autors dramatiskajā izrādē.

Būs apskatāma bērnu zīmējumu izstāde, varēs nobaudīt teātra kafejnīcas īpašo skolas sākuma ēdienkarti un izmantot fotogrāfa pakalpojumus, nofotografējoties arī kopā ar izrādes dalībniekiem. Tiks atklāta Zviedrijas vēstniecības Latvijā piedāvātā karikatūru izstāde "Aci pret aci ar klimatu", ļaujot uz klimatu pārmaiņu jautājumiem palūkoties ar Zviedrijas un Latvijas mākslinieku acīm un mākslinieciskās aktivitātēs iesaistot arī pasākuma dalībniekus. Pasākuma ietvaros darbosies vairākas radošās darbnīcas, ko piedāvās žurnāls "Ilustrētā Zinātne", tūrisma aģentūra "Jauni Rakursi", izklaides centrs "Fantasy Park" un "Dansukker". Dažādas aktivitātes piedāvās Dailes teātris un "Kārums".

31. augustā un 1. septembrī izrāde "Vārnu ielas republika" sāksies plkst. 18.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu