Dena Brauna trilleris «Inferno» ir klāt! (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šomēnes Latvijā iznāk ilgi gaidītais Dena Brauna (Dan Brown) jaunākais romāns «Inferno», kas aizved lasītāju pa Florences, Venēcijas un Stambulas krāšņajām kultūrvēstures takām, liekot aizturētu elpu sekot līdzi jau pazīstamo varoņu gaitām, informē apgādā «Kontinents».

Savā jaunajā romānā Brauns ieved lasītājus dziļi Itālijas sirdī, liekot viņiem skaudri izjust noskaņu, ko radījis viens no baisākajiem literatūras klasikas darbiem visā vēsturē.

Hārvarda simboloģijas profesors Roberts Lengdons nakts vidū pamostas slimnīcā. Viņš nezina, kā šeit nokļuvis un no kurienes radies šaušalīgais priekšmets, ko ārsti atraduši noslēptu viņa drēbēs.

Spraiga un neparedzama, romāna «Inferno» darbība ievelk lasītāju Dantes Aligjēri slavenajos elles lokos un mokošās pārdomās par savu atbildību reāli iespējamas un biedējošas katastrofas priekšvakarā.

Par grāmatas kredo Dens Brauns izvēlējies vienu no slavenākajiem Dantes «Dievišķās komēdijas» citātiem:

«Vistumšākās vietas ellē ir atvēlētas tiem, kuri morālas krīzes brīdī nolemj neiejaukties.»

No angļu valodas tulkojusi Dina Kārkliņa, vāka dizainu adaptējis Artūrs Zariņš, 600 lpp.

www.kontinents.lv

«Inferno»
«Inferno» Foto: publicitātes
Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu