Četrās Latvijas pilsētās viesosies Scania automobiļu karavāna

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 2013. gada 20. – 29. augustam četrās Latvijas pilsētās viesosies Scania automobiļu karavāna, kuras ietvaros tiks prezentēts jaunais Scania Streamline modelis un otrās paaudzes EURO 6 motori, būs iespēja iepazīt Scania automobiļu priekšrocības testa braucienos.

«Šis pasākums notiek Scania Latvia 20. jubilejas ietvaros, un tieši Latvija būs pirmā no Baltijas valstīm, kurā piestās Scania automobiļu karavāna,» informēja «Scania Latvia» valdes priekšsēdētājs Aigars Pušinskis. «Interesentus aicinām apmeklēt pasākumu, jo būs iespēja apskatīt un izmēģināt mūsu jauno produktu - «Scania Streamline». Vēlos akcentēt, ka tas ir transporta līdzeklis, kas nodrošina 8% degvielas ietaupījumu, un degvielas ekonomija mūsdienas ir ļoti svarīga. Testa braucieni ar Scania automobiļiem ir iespēja uzņēmuma īpašniekiem vai uzņēmuma šoferiem dzīvē izmēģināt un pārliecināties par Scania transportlīdzekļu priekšrocībām. Mēs piedāvājam izmēģināt līdz pat 15 km garu braucienu ar transporta līdzekli, kam ir arī uzkrauta krava,» informēja Pušinskis norādot, ka kopumā interesenti varēs izmēģināt septiņus dažādus spēkratus.

Scania Baltic Caravan 2013 pasākums norisināsies četros posmos - 20. augustā Liepājā, Brīvības ielā 162 (laukums pretim Statoil), 22. un 23. augustā Rīgā, Tīraines ielā 13 (SIA Scania Latvia teritorija), 27. augustā Daugavpilī, Kraujas ielā 2 (T/C K-Rauta stāvlaukums), 29. augustā Valmierā, Valmieras novada Kocēnu pag. «Robežlejās» (SIA Scania Latvia Valmieras servisa teritorija).

Foto: Publicitātes foto

Apmeklētāji aicināti ierasties no plkst. 10:00-17:00. Pasākuma apmeklētāju ērtībām iespējams rezervēt vēlamo testa brauciena veikšanas laiku pa tālruni 67066600 vai rakstot e-pastu info@scania.lv.

Pasākuma gaitā apmeklētājiem būs iespēja iepazīt:

Jauno Scania Streamline, kas nodrošina 8% degvielas ietaupījumu. Ievērojamais degvielas ietaupījums ir panākts pateicoties otrās paaudzes Scania Euro 6 motoriem, Scania Active Prediction kruīza kontrolei, uzlabojumiem aerodinamikā, pārnesumkārbā un Scania retarderā.

Jaunie Streamline standartā ir aprīkoti ar Scania autoparka vadības sistēmu jeb FMS, kas attālināti ļauj sekot līdzi auto vadītāju braukšanas stilam, degvielas patēriņam, kravas auto atrašanās vietai kā arī attālināti lejupielādēt tahogrāfa datus. Caur FMS sistēmu ir iespējams ieplānot servisa apmeklējumus un servisam ir iespēja attālināti lejupielādēt visus bojājumu kodus, kas palielinās laiku, ko auto pavada uz ceļa un samazinās servisa apmeklējuma laiku.

Scania automobiļu klāstu darbībā. Apmeklētāju rīcībā 7 Scania spēkrati – R 450 Topline, R 500 Topline, R 440 Highline kravas vilcēji ar puspiekabēm, R 440 Topline tilpumkravu pārvadāšanai ar centrālasu piekabi, R 500 kokvedējs ar Jyki piekabi, G 440 8x4 pašizgāzējs, P 230 kravas furgons.

Testa braucienus būs iespējams veikt ar C, E kategorijas vadītāja apliecībām.

Scania Latvia sniegto pakalpojumu klāstu. Jauno Scania autoparka vadības sistēmu, Scania servisa pakalpojumus un akciju piedāvājumus, Scania Finans līzinga un apdrošināšanas risinājumus.

Sadarbībā ar Bridgestone (Rīgas posmā, 22. un 23. augustā) uzzināt ekspertu viedokli par riepu nozīmīgo lomu ekspluatācijas izmaksu samazināšanā, pilnveidojot veiktspēju visā riepas kalpošanas ciklā un palīdzot paaugstināt produktivitāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu