1.septembrī TV ekrānos atgriezīsies «Nekā personīga» (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3/Nekā Personīga

Dienu pirms jaunā mācību gada sākuma – 1.septembrī septīto sezonu kanālā TV3 uzsāks pētnieciskais raidījums Nekā personīga. Šis rudens solās būt notikumiem, ziņām un atklājumiem bagāts, jo lieliem soļiem tuvojas eiro ieviešana. Raidījuma komanda – Ilze Jaunalksne, Jānis Krēvics, Ansis Pūpols, Odita Krenberga, Sandijs Semjonovs – pētīs un analizēs visus ar eiro saistītos aspektus.

1.septembrī pētnieciskais raidījums Nekā personīga uzsāks jau septīto sezonu kanālā TV3. Turpmāk ik svētdienas vakaru skatītājus uzrunās raidījuma vadītāji un žurnālisti Ilze Jaunalksne un Jānis Krēvics. «Arī septītajā sezonā pētīsim, kas ietekmē mūsu dzīvi un kā varam to mainīt» – saka raidījuma vadītāja Ilze Jaunalksne. «Jo vienmēr ir labāk zināt, nekā nezināt» – viņu papildina Jānis Krēvics.

Aizraujošus stāstus turpinās sagādāt skatītāju iemīļotais Ansis Pūpols, pieredzējusī politikas pārzinātāja Odita Krenberga un karsto punktu reportieris Sandijs Semjonovs. Savukārt par svarīgāko aizvadītajā nedēļā stāstīs Edijs Bošs, bet Arnis Krauze intervēs interesantus cilvēkus.

Raidījuma vadītāji un žurnālisti aktīvi sekos līdzi, cik godīgi Latvijā notiks eiro ieviešana, kādus jaunus mērķus Latvija izvirzīs pēc iestāšanās eirozonā un kādas būs valsts attīstības prioritātes. Tiks turpināta arī iepriekšējā sezonā aizsāktā diskusija par sociālo nevienlīdzību Latvijā. Vēlēšanu gadā tā noteikti būs viena no galvenajām partiju solījumu tēmām. Vērojiet pirmo Nekā personīga raidījumu jau 1.septembrī 19:00 kanālā TV3!

Gaidāmas jaunas dokumentālās filmas

Nekā Personīga komanda turpinās darbu arī pie iesāktās tradīcijas – dokumentālām filmām par dažādām aktuālām tēmām, kuras prasa plašāku uzmanību, ne vien sižetu raidījuma ietvaros. Jau augusta mēnesī skatītājiem bija lieliska iespēja redzēt unikālas filmas, kuras veidojis karsto punktu reportieris Sandijs Semjonovs. S.Semjonovs stāstīja gan par pasaules bīstamāko valsti Somāliju filmā Valsts ārpus kontroles, gan aizveda skatītājus uz Ganu un parādīja latviešus, kas tur rok zeltu un skalo dimantus, filmās Dimantu paradīze. Uzspēlē, lai vinnētu un Latviešu zelta drudzis. Un jau šo svētdien, 25.augustā, filmā Baltijas narkomūiļi skatītāji ieraudzīs Dienvidamerikas cietumos nonākušos narkokurjerus no Baltijas.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu