Daugaviņš trenējas kopā ar Latvijas čempionāta komandu (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Kaspars Daugaviņš aizvada ledus treniņus kopā ar Latvijas čempionāta klubu «Kurbads», vēsta vienības «Twitter» profils.

Ar Latvijas čempionāta jaunpienācējiem 25 gadus vecais Daugaviņš slido, jo nav atradis sev komandu nākamajai sezonai.

Iepriekš masu medijiem Daugaviņš paziņoja, ka viņa mērķis nākamajā sezonā ir turpināt spēlēt pasaules spēcīgākajā hokeja līgā (NHL).

«Tas ir tas (vienvirziena līgums), ko aģents strādā. Ne par ko citu neesmu domājis. Ceru, un it kā vajadzētu būt. Tā vismaz aģents saka, bet dzīvē var būt visādi. Ticība man iekšā ir. Ja viss iet no rokas, ticība ir lielāka. Ja sezonas sākums ir briesmīgs, ticība zūd. Reti kuram spēlētājam tā ir vienāda. Tagad galvenais ir darīt,» «Sporta Avīzei» skaidroja Daugaviņš.

Pagājušajā sezonā Daugaviņš spēlēja divās NHL komandās Otavas «Senators» un Bostonas «Bruins», ar pēdējo spēlējot Stenlija kausa izcīņas finālā. Savukārt NHL lokauta laikā viņš pārstāvēja Rīgas «Dinamo» vienību Kontinentālajā hokeja līgā.

«Bruins» vienībai Daugaviņš pievienojās 27. martā, kad viņu neaizsargāto sarakstā bija izlikusi «Senators» vienība. Abu klubu rindās Daugaviņš NHL piedalījās 25 spēlēs, kurās guva vienus vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles partneriem, bet viņa lietderības koeficients bija -8.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu