Kā pēdējās šā gada vasaras dienas aizvada slavenības? (47)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Pēdējās vasaras dienas ir klāt. Teju, teju sāksies septembris, skolas un universitātes laiks, kas sev līdzi nes rudeni, vēju un drēgnumu. Kā pēdējās siltās vasaras dienas aizvada vietējās slavenības?

Dziedātāja un interjera dizainere Elli U pēdējās vasaras dienas velta atpūtai. Mūziķe ir devusies uz Horvātiju, kur bauda siltu laiku, sauļojas un izzina vietējo kultūru.

Foto: No personiskā arhīva

Jaunā māmiņa un reiz populārā dejotāja Laura Blaubuka pēdējās vasaras dienas pavada gulšņājot pludmalē, tiesa gan, peldkostīmu ir nomainījis topiņš, kas kalpo kā priekšvēstnesis, ka siltais laiks lēnām attālinās. Tā kā Laura Blaubuka dzīvo Jūrmalā, ir tikai loģiski, ka jaunā māmiņa apmeklē kādu no Jūrmalas pludmalēm.

Foto: No personiskā arhīva

Dziedātāja Liene Candy ir nosvinējusi savu vārda dienu, kura ir uz robežas starp vasaru un rudeni. Dziedātāja vārda dienā vakariņoja pie Dailes teātra aktiera Ginta Anžāna kopīgo draugu kompānijā.

Foto: No personiskā arhīva

Televīzijas dīva Anna Rozīte steidz izmantot pēdējās brīvās dienas, pirms atsāksies rudens sezona televīzijā un līdz ar to raidījums «Kinomānija». Anna ir devusies uz Bulgāriju, kur pavada dienas, gulšņājot pie baseina un baudot melno mālu maskas.

Foto: No personiskā arhīva

Dziedātāja Aija Andrejeva pēdējās vasaras dienās ir nolēmusi pēc ilga pārtraukuma pabraukāt ar vilcienu, nevis izmantot automašīnu. Vilciens kalpoja mūziķei kā papildu piedzīvojums ceļā uz Jūrmalu.

Foto: No personiskā arhīva

Māksliniece Elita Patmalniece pavada dienas, pastaigājoties pa pludmali. Elita lieliski apzinās, ka siltās dienas drīz beigsies, tāpēc steidz veltīt laiku pastaigām, prāta sakārtošanai un saules staru baudīšanai.

Foto: No personiskā arhīva

Dziedātāja Liene Šomase augusta beigās apceļo dzimto Latviju. Liene ir paviesojusies Bīriņu pilī un pils parkā. Apmeklējusi Mīlestības saliņu. Dziedātāja smejas, ka amoru bija grūti saskatīt, tomēr viņš tika atrasts.

Foto: No personiskā arhīva

Dziedātāja Natālija Tumševica steidz baudīt pēdējās iespējas ēst āra restorānos. Šoreiz dziedātāja kopā ar draudzeni apmeklēja restorānu «Riviera».

Foto: No personiskā arhīva

Televīzijas dīva Jeļena Gricuka brīvos mirkļus pavada Dzintaru pludmalē, ķerot vēl pēdējos saules starus, lai sevī saglabātu pēc iespējas vairāk D vitamīna.

Foto: No personiskā arhīva
Komentāri (47)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu