Vic Anselmo izdod albumu "In My Fragile"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācu mūzikas izdevniecības "Danse Macabre" paspārnē nācis klajā latviešu dziedātājas "Vic Anselmo" otrais dziesmu albums "In My Fragile", informē dziedātājas menedžmenta pārstāvji. Dziesmu albuma koncepcijas pamatā ir cilvēka tieksme pēc pašiznīcināšanās. Ieraksts kā postapokaliptiskas filmas skaņu celiņš brīžiem caur ironiju, brīžiem izmisumu uz pasaules posta fona pauž cilvēka iekšējās pasaules sabrukumu.

Albumā dzirdamas radiācijas mēraparātu, gaisa patruļu, sprādzienu un radio sakaru skaņas. Iznīcības iespaidu papildina albuma noformējums, jo uz vāka redzamas "Vic Anselmo" dzimtās pilsētas Rīgas drupas.

Viens no jaunā dziesmu albuma skaņdarbiem ir vācu grupas "Das Ich" dziesmas "Das Dunkle Land" kaverversija. Albumā iekļautas četras papildu dziesmas akustiskā izpildījumā, kuras ierakstītas vācu dueta "Deine Lakaien" tūres laikā, jo visos tās 24 koncertos uzstājās arī "Vic Anselmo", iegūstot atsaucību no publikas Vācijā, Austrijā, Šveicē un Luksemburgā.

Kopš iepriekšējā albuma "Trapped in a Dream" izdošanas ir pagājuši divi notikumiem bagāti gadi. Šajā laikā "Vic Anselmo" ar savu pavadošo sastāvu devusies divās Eiropas tūrēs un uzstājusies vairākos liela mēroga festivālos, kā arī kopā ar angļu sintīpopa grupu "Mesh" ierakstīta dziesma "You'll Never Understand".

Dziedātājas otrais albums "In my Fragile" ierakstīts Latvijā "Fenix" studijā pie skaņu režisora Ginta Lundberga. Albumu producēja Hermanis Rigmants un Giorgijs Kadoļčiks. "Vic Anselmo" pavadošā sastāva dalībnieki ir Hermanis Rigmants, Giorgijs Kadoļčiks, Pēteris Pāss un Mārtiņš Miļevskis.

Nācis klajā dziedātājas "Vic Anselmo" otrais dziesmu albums "In My Fragile"
Nācis klajā dziedātājas "Vic Anselmo" otrais dziesmu albums "In My Fragile" Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu