Japānā sāk piedāvāt īpaši sportisku Subaru BRZ (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Subaru

Par Subaru sportiskajām aktivitātēm atbildīgā Fuji Heavy Industries struktūrvienība Subaru Tecnica International Inc. (STI) ir sagatavojusi kompaktās kupejas BRZ versiju tS.

Informācija preses materiālos liecina, ka STI tehniķi un inženieri 200 zirgspēku bokserdzinēju nav aiztikuši, taču ir veikuši virkni uzlabojumu balstiekārtā, lai BRZ vadītājs vēl labāk justu savu auto, lai tas būtu vēl precīzāk vadāms, lai cilvēks un tehnika veidotu vienu veselu.

Bez tā BRZ tS ir jauna Brembo ventilējamo bremžu sistēma, īpaša dizaina 18 collu riteņu diski ar 225/40 izmēra riepām, STI dizainēts spoilers zem priekšējā bampera, virkne STI un tS emblēmu, kā arī speciāli šim auto no jauna kalibrēta elektroniskā dinamikas kontroles sistēma.

Salonā BRZ tS iegūst ekskluzīvus sēdekļus ar Alcantara materiāla un ādas apdari, sarkaniem diegiem nošūtas vīles, jaunu stūri ar ādas apdari un sarkanām vīlēm, kā arī STI emblēmu, jaunu instrumentu paneli ar STI logo un oglekļa šķiedras apdari, alumīnija uzlikas uz sliekšņiem ar tS logo un jauna dizaina dzinēja iedarbināšanas pogu.

Vēl papildus STI piedāvā GT paketi, kurā ietilpst melni 18 collu riteņu diski, divās pozīcijās regulējams oglekļa šķiedras antispārns un Recaro priekšējie sēdekļi.

Kopumā plānots saražot 500 BRZ tS eksemplārus, no kuriem ne vairāk kā 250 būs GT aprīkojumā. Aiz Japānas robežām BRZ tS izplatīt nav paredzēts.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu