Dīpaks Čopra meklē Kristu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds "Atēna" ar zīmolu "Arka" laidis klajā indiešu ārsta un rakstnieka Dīpaka Čopras (Deepak Chopra) grāmatu "Trešais Jēzus" ("The Third Jesus"), informē izdevniecībā.

Dīpaks Čopra meklē Kristu - kristietības būtību un atklāj Jēzu trīs personās. Pirmkārt ir Jēzus kā cilvēks, kurš dzīvojis pirms vairāk nekā 2000 gadiem un kura mācība veido kristīgās teoloģijas pamatu. Otrkārt ir Jēzus kā Dieva dēls, ar kuru saistās noteikts reliģijas atzars. Un, visbeidzot, ir arī Trešais Jēzus - garīgais līderis, kura mācība aptver visu cilvēci.

"Trešais Jēzus"
"Trešais Jēzus" Foto: publicitātes

"Dīpaks Čopra ved mūs arvien dziļāk patiesa garīguma noslēpumos un priekos," - Džeimss Redfīlds, grāmatas "Selestīnas pareģojumi" autors.

"Dīpaks Čopra ar garīgo ceļu ir iepazīstinājis miljoniem cilvēku, par to mēs varam būt ļoti pateicīgi," - Kens Vilbers, grāmatas "Visaptverošā teorija" autors.

"Pamatīgs mēģinājums izprast Kristus tēlu un to, kā mēs varētu to iesakņot savā dzīvē," - Dženete Vintersone.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu