Sākas jauns TV šovs. Dalībnieki sola, ka būs intrigas, skandāli un pat jauna mīla (44)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

19.augustā 15 talantīgi jaunieši, kuru sirdslieta ir mūzika, sāks ceļu pretim slavai TV šovā «Jaunā Talantu Fabrika«. Taču savā jaunajā dzīvesvietā LNT ēkas augšstāvā 15 dalībnieki iekārtojās jau 18. augusta pievakarē. Kurpes, kleitas, bikses un jakas, apģērbu pakaramie un mīļlietiņas bija jauno talantu koferos. Tikai daži no jaunajiem šova dalībniekiem jau iepriekš izmēģinājuši spēkus dažādos TV šovos un zina, ko nozīmē popularitāte. Pagaidām vēl bikli, bet jaunieši sola, ka bez trakulībām, intrigām, skandāliem, iespējams, kāda jauna mīlas pāra neiztiks arī šis TV šovs.

Jaunie talanti ir gatavi cīnīties par vietu Latvijas šovbiznesā. Popularitāte, pārbaudījumi un izaicinājumi – tas viss un vēl vairāk viņus gaida 12 nedēļu garumā. Iekārtojoties uz dzīvi «Jaunās Talantu Fabrikas» telpās, šova dalībniekiem būs liegta iespēja izmantot mobilos tālruņus zvanīšanai vai īsziņu sūtīšanai, kā arī interneta lietošana būs ierobežota. Tieši tādēļ pirms ieiešanas šova telpās dalībnieki vēl steidza izmantot iespēju sazināties ar mājās palikušajiem tuviniekiem.

Kanāla 2 šovs «Jaunā Talantu Fabrika» būs sacensība jau no pirmā brīža, ne tikai tāpēc, ka tam pēc divām atlases kārtām apstiprināti labākie no labākajiem, bet arī tādēļ, ka viņiem būs jāizglītojas pie Latvijā pazīstamiem mentoriem. Turklāt vēl ik dienas jāiemanto skatītāju simpātijas, lai noturētos šovā līdz finālam! Dalībnieku ikdienai ikviens varēs sekot cauru dienu Kanālā 2, jauniešu priekiem un pārdzīvojumiem skatītāji varēs sekot «Jaunās Talantu Fabrikas» dienasgrāmatās no pirmdienas līdz piektdienai 13:40 kanāla TV3 ēterā.

Sākot no 26.augusta ik pirmdienu 21:00 TV3 skatītāji varēs vērot «Jaunās Talantu Fabrikas» koncertus un novērtēt dalībnieku nedēļas laikā sagatavotos priekšnesumus. Pirmajā koncertā uz šova skatuves debiju piedzīvos piecpadsmit gados jauni atraktīvi dalībnieki.

Dona komandas sastāvs – Aminata Savadogo, Elizabete Skrastiņa, Rihards Andris Bērziņš, Mārtiņš Ābelītis un Arturs Orba.

Jolantas Gulbes-Paškevičas skolnieki – Ilva Karro, Edgars Gusts, Dāvis Mazurenko, Guna Leščinska un Ilze Skarbule.

Savukārt Edgara Kramiņa jaunie talanti – Gunta Meņģele, Linda Mežore, Ieva Pauliņa, Rita Riteniece un Pāvels Fomkins.

Jauniešus TV šova koncertos vērtēs četri žūrijas pārstāvji, no kuriem trīs vienlaikus ir šova mentori, bet viens - mainīgais vērtētājs.

Pirmajā koncertā, 26.augusta vakarā, Kanāla 2 šovā skanēs dalībnieku pašu izvēlētas dziesmas, kuru autori ir Latvijas mūzikas grandi un komponisti – Raimonds Pauls, Uldis Marhilēvičs, Zigmars Liepiņš, un gaidāms arī traks skaņdarbs no «Labvēlīgā Tipa» repertuāra. To, kāds izvērtīsies ceļš pretim slavai, ik pirmdienu lielajos koncertos ar savu balsojumu noteiks Kanāla 2, un TV3 skatītāji un kompetenta žūrija. Divi dalībnieki, kas koncertā ieņems pēdējās vietas, otrdienas vakarā sēdīsies uz izbalsošanas krēsliem, un viņiem pievienosies dalībnieks, par kuru tiks visvairāk nobalsots iekšējā balsojumā. Dalībnieku likteni par palikšanu Kanāla 2 šovā tiešraidē lems skatītāji. Kurš dalībnieks šovā plūks laurus un tiks līdz finālam, nenoliedzami, būs atkarīgs no skatītāju balsojuma.

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu