Batlers: Pašreizējā «Black Sabbath» tūre droši vien būs pēdējā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Smagā metāla grupas «Black Sabbath» basģitārists Gīzers Batlers (Geezer Butler) sacījis, ka pašreizējā koncertturneja «droši vien būs pēdējā». Šogad leģendārās grupas oriģinālsastāvs - Ozijs Osborns, Tonijs Ajomi un Batlers - apvienojās, lai izdotu albumu «13» un dotos pasaules koncertturnejā. Tomēr sarunā ar avīzi «Chicago Sun-Times» Batlers teica, ka viņam esot «sajūta», ka pēc tās grupa vairs nekoncertēšot.

«Es vienmēr esmu teicis, ka turpināšu spēlēt, cik ilgi vien to varēšu darīt normālā līmenī, jo man joprojām ļoti patīk to darīt,» viņš sacīja. «Kad pienāks tā diena un es vairs nevarēšu spēlēt tik labi kā agrāk, es to vairs nedarīšu. Es sev to nenodarīšu. Taču pašlaik man vienkārši patīk uzspēlēt ar grupu. Iespējams, tā būs pēdējā reize, pēdējā turneja. Taču es gribu aiziet, kamēr esam virsotnē. Patlaban grupa uzstājas ļoti labi.»

Jautāts, vai «Black Sabbath» vēl koncertēs, Batlers atbildēja: «Es nezinu. Man ir tāda sajūta. Tas kļūst arvien grūtāk, tā nu tas notiek. Es negribu melot.

Es jau esmu vecs, un ir grūti spēlēt katru vakaru.»

«Pamostoties nākamajā rītā, ir tādas sāpes kā nekad agrāk,» viņš turpināja. «Es negribu kāpt uz skatuves tikai naudas dēļ. Ir jābūt lepnam par sevi, un es domāju, ka karjeras beigās esmu pašā virsotnē.»

Šomēnes Osborns nāca klajā ar paziņojumu, ka oriģinālsastāva bundzinieks Bils Vards neesot piedalījies turnejā tāpēc, ka esot «pārāk resns».

«Godīgi sakot, es nedomāju, ka viņš būtu spējīgs sniegt koncertu. Viņš ir neticami resns,» Osborns klāstīja Ņujorkas avīzei «Daily News». «Bundziniekam jābūt labā formā. Viņš jau pārdzīvojis divas sirdslēkmes. Es negribu būt atbildīgs par viņa dzīvību.»

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu