Sākas festivāls «Saldus saule» (43)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

17.augustā, Saldus Kalnsētas parka estrādē norisināsies par tradīciju kļuvušais rokmūzikas festivāls «Saldus saule», liecina festivāla mājaslapā «www.saldussaule.lv» publicētā informācija. Uz festivāla skatuves šajā vakarā kāps grupas «Pērkons», «Opus Pro», «Willow farm», «Kiss of the Dolls», dziedātājs Dons ar grupu, Fēlikss Ķiģelis un Aivars Brīze, kā arī citi mūziķi.

Festivāls «Saldus saule» radies 1987.gadā ar mērķi godināt saldenieku, izcilo ģitāristu, komponistu un grupas «Līvi» dibinātāju Ēriku Ķiģeli. Kopš vairs nenotiek «Liepājas dzintars», «Saldus saule» ir senākais un vienīgais klasiskais Latvijas rokfestivāls, un tajā gadu gaitā piedalījusies lielākā daļa labāko mūsu valsts grupu un dziedātāju.

Turpinot pirms gandrīz trim gadu desmitiem sāktās tradīcijas, gleznainajā Kalnsētas parka estrādē atkal skanēs latviešu rokmūzika, un kopā sanāks visu vecumu skatītāji, lai baudītu gan sen iemīļotas dziesmas, gan mūziķu jaunāko veikumu.

Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās, to cena - sākot no pieciem latiem.

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu