Skat, kā seriālā «Viņas melo labāk» stilo galvenās varones (18)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

TV3 šīs vasaras karstākais seriāls «Viņas melo labāk» ir kļuvis par daudzu Latvijas ģimeņu ikvakara izklaides rituālu. Un kā nu ne, ja seriāla varones ir tik daiļas, katru reizi pārsteidz ar krāšņiem tērpiem, somiņām un rotaslietām. Dzīvesstila portāls «Sejas» skaidro, kas rūpējas par seriāla galveno varoņu košajām kleitām un stilu.

Allaž krāšņā un vizuāli efektīgā Marta, ko seriālā atveido aktrise Evija Skulte
Allaž krāšņā un vizuāli efektīgā Marta, ko seriālā atveido aktrise Evija Skulte Foto: Edgars Kalmēns

Latvijas Nacionālā teātra aktrise Evija Skulte, kas seriālā «Viņas melo labāk» atveido baudkāro, allaž dzirkstošo Martu, sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» par savu varoni teic: «Seriāla pirmajās sērijās es ģērbos tērpos no savas privātās garderobes, kā arī bija apģērbi, kas tika atvesti no Lietuvas (kā zināms, seriāla «Viņas melo labāk» filmēšanas grupa savulaik šo seriālu filmējusi ar lietuviešu aktieriem Lietuvā, - red. piez.), taču lietuviešu aktrisēm bija pavisam citas auguma aprises un mums tie kostīmi nederēja. Tas ir normāli, ka seriāla filmēšanas sākumā aktrisēm ir problēmas ar apģērbu, jo arī pasaulē populārā seriāla «Sekss un lielpilsēta» varones seriāla pirmsākumos pašas devās uz veikaliem, pat otro roku veikaliem un meklēja sev tērpus. Sākumā jau nav to sponsoru, bet ar laiku rodas kontakti ar apģērbu veikaliem, kas piedāvā sadarboties. Mana atveidotā varone Marta ģērbjas līdzīgi kā es ikdienā, tāpēc arī varēju izvēlēties lietas no savas privātās garderobes.»

Jolantas lomas atveidotāja jaunā aktrise Alise Polačenko
Jolantas lomas atveidotāja jaunā aktrise Alise Polačenko Foto: TV3 publicitātes foto

Starp jau pazīstamiem un mīlētiem latviešu aktieriem seriālā filmējas un mazliet naivās jaunietes Jolantas lomu atveido jaunā aktrise Alise Polačenko. Aktrisei ir kāda īpaša kaklarota ar trim sirsniņām, kas seriāla sērijās Jolantai vienmēr redzama ap kaklu. «Mana atveidotā varone seriālā piedzīvo vizuālās pārmaiņas. Sākotnēji Jolanta ir lauku bibliotekāre, kas ierodas galvaspilsētā pie spicajām meitenēm, kas viņu ievelk savu modes tendenču pasaulē. Tā ka man ir pāreja no viena stila uz otru,» atklāj Alise.

Aktrisei ir kāda īpaša kaklarota ar trim sirsniņām, kas seriāla sērijās Jolantai vienmēr redzama ap kaklu.
Aktrisei ir kāda īpaša kaklarota ar trim sirsniņām, kas seriāla sērijās Jolantai vienmēr redzama ap kaklu. Foto: Edgars Kalmēns

Dailes teātra aktrise Inita Dzelme ikdienā ģērbjas pilnīgi citādi nekā viņas atveidotā Kristīne. Aktrise ikdienā izvēlas brīva stila apģērbu un galvenais, lai tas būtu krāsains. «Tas man arī ir kopīgs ar Kristīni. Viņai patīk krāsains apģērbs un man arī. Viņa mīl vilkt kleitiņas un es arī. Tomēr mūsu abu viedoklis par izskatu atšķiras. Es ikdienā nekrāsojos, bet Kristīne ir dāma un bez kosmētikas kaudzes uz sejas no mājām nespēj iziet,» atklāj Inita.

Aktrise Inita Dzelme ikdienā ģērbjas citādāk nekā viņas atveidotā Kristīne
Aktrise Inita Dzelme ikdienā ģērbjas citādāk nekā viņas atveidotā Kristīne Foto: Edgars Kalmēns

Seriālā Initas atveidotā varone valkā čības, taču aktrise ikdienā pa māju labprāt staigā basām kājām. Gluži tāpat zīda halāti, kuri daudziem liekas seksīgi, aktrisei nerada sajūsmu un viņas privātajā garderobē nav atrodami.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu