Baiba Strautmane vadīs spēli "Es varu būt premjerministrs"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Televīzija (LTV) jau otro gadu aicina aktīvus un erudītus jauniešus no visas Latvijas piedalīties televīzijas spēlē "Es varu būt premjerministrs", informē projekta pārstāve Ketija Fogele.

"Es varu būt premjerministrs" būs piecu raidījumu cikls, kura mērķis ir mainīt Latvijas nākotni un veidot labāku valsti, meklēt aktīvi domājošu paaudzi, kuri ir gatavi cīnīties un aizstāvēt savu viedokli par dažādām ar valsts pārvaldi un starptautisko politiku saistītām tēmām, kuriem ir jaunas idejas valsts attīstībai un kuri redz sevi nākotnē valsts priekšgalā.

Raidījuma producents Gints Grūbe atzīst, ka pagājušā gada raidījuma pieredze pārliecināja, ka Latvijā ir daudz erudītu un drosmīgu jaunu cilvēku, kuriem ir liels potenciāls un ambīcijas, kuri ir radoši un inovatīvi un par kuriem var teikt, ka viņi nākotnē vadīs valsti.

"Raidījums dos iespēju jauniem cilvēkiem no visas Latvijas cīnīties par savām idejām un redzējumu.

Mēs vēlamies ieinteresēt jauniešus iesaistīties politikā un valsts pārvaldē,

jo šodien, iespējams, vairāk kā jebkad valstij ir nepieciešami jauni talantīgi līderi," pauda Grūbe.

Septembrī televīzijas raidījuma "Es varu būt premjerministrs" veidotāji dosies uz vairākām Latvijas pilsētām, lai tiktos ar spēles pretendentiem. Tikšanās ar dalībniekiem notiks Liepājā, Jelgavā, Cēsīs, Daugavpilī un arī Rīgā.

Televīzijas skatītāji "Es varu būt Latvijas premjerministrs" spēles atlasei varēs sekot līdzi septembra beigās LTV pirmajā kanālā piecus trešdienas vakarus. Piektajā, noslēguma raidījumā, kas plānots oktobrī, raidījuma finālā noskaidrosies spēles uzvarētājs, kas saņems naudas balvu Ministru prezidenta mēneša algas apmērā, ko nodrošinās "Latvijas Krājbankas" jauniešu karte.

Televīzijas spēlē par Latvijas nākotnes premjerministru varēs balsot ikviens skatītājs interaktīvā telefonbalsojumā.

Spēli vadīs žurnāliste Baiba Strautmane, bet žūrijā būs bijušie premjerministri,

žurnālisti, politologi un sabiedrības viedokļu līderi.

Par televīzijas spēles dalībnieku var kļūt ikviens jaunietis vecumā no 18 līdz 30 gadiem neatkarīgi no savas politiskās pārliecības, pieredzes un ambīcijām.

Pretendentiem jāizveido videomateriāls līdz 60 sekundēm, kurā jāatbild uz jautājumu "Kāpēc es domāju, ka varu būt premjerministrs?" un kopā ar spēles dalībnieka anketu jānosūta uz e-pasta adresi "premjerministrs@premjerministrs.lv" vai pa pastu uz biedrības "Jaunās demokrātijas centrs" adresi, Blaumaņa ielā 11/13-12, Rīgā, LV1011.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu