Uz kinoekrāniem iznāk filma «Violeta un Deizija» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

16. augustā Latvijas kinoteātros sāks demonstrēt aizraujošu kriminālkomēdiju par jaunām meitenēm – algotām slepkavām «Violeta un Deizija» (Violet & Daisy). Filmā galvenajās lomās Sirše Ronana, Aleksa Bleidela, Denijs Treho un Džeimss Gandolfini.

«Oskara» laureāts Džefrijs Flečers (par labāko scenāriju filmai «Dārgumiņš») Toronto kinofestivālā debitējis ar savu pirmo režijas darbu – filmu «Violeta un Deizija». Tā līdzinās Tarantīno daiļradei un pamatoti tiek atzīta par Flečera šedevru. Galvenās varones ir divas pusaudzes – filma nosaukta viņu vārdā. Viņas ir algotas slepkavas, un viņu mērķis – nopelnīt lielu naudu. Filmā savijas kopā komēdijas elementi, cīņas skati un pusaudžu naivums, to vainago slepkavas un upura konfrontācija, kas skar visu varoņu dzīvi.

Kad filmas režisoram Džefrijam Flečeram jautāts, vai viņš spēj novērtēt atšķirību starp abām savām filmām «Violeta un Deizija» un «Dārgumiņš», viņš atbildēja: «Ziniet, man šķiet, ka spēju! Ir bijušas dažādas reakcijas par filmu lielo atšķirību. Zinu, ka ir cilvēki, kuri pamana daudz līdzību abām filmām, pamana kopīgas iezīmes, un man šķiet, ka viņiem ir taisnība. Abas filmas ir par to, kā filmu varoņi no pusaudžiem kļūst pieauguši. Abas filmas seko līdzi tam, ar kādām grūtībām mēdz saskarties jaunas sievietes, dzīvojot Ņujorkā. Un abas filmas apvieno sevī humoru, piedzīvojumus, skumjas un cilvēcību. Lai arī cik atšķirīgi visādi citādi tas tiek parādīts.»

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu