Pētersone: VID kolektīvam Jezdakovas aizturēšana ir pārsteigums (91)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Bijušās Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektores Nellijas Jezdakovas aizturēšana ir pārsteigums visam VID kolektīvam, un cerams, ka tas ir pārpratums, sacīja VID direktores pienākumu izpildītāja Ināra Pētersone.

Viņa aicināja sabiedrību nespriest pārsteidzīgi, jo process ir tikai sācies un tā gaitā noskaidrosies, par ko ir runa un kādā statusā šajā procesā ir Jezdakova.

«Es pati personīgi arī neticu faktam, ka Jezdakovai var pārmest kādus šaubīgus darījumus, un ceru, ka tas ir pārpratums.

Patlaban nezinu, kādā statusā ir Jezdakova, un ir jāgaida, kamēr noskaidrosies fakti. Esmu ilgi strādājusi kopā ar Jezdakovu, tāpēc tāda apsūdzība liekas dīvaina,» sacīja Pētersone.

Patlaban Jezdakova ir Pētersones ārštata padomniece un Pētersone nevarēja atbildēt, vai viņa šo amatu saglabās. «Kad būs skaidrs, par ko ir runa un skaidrs kā process attīstīsies, tad arī tiks pieņemti lēmumi. Pieļauju, ka tad, ja tam būs pamats, Jezdakova pati varētu atkāpties no šī amata,» sacīja Pētersone.

Komentāri (91)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu