«Dirty Deal Audio» mūziķis Niklāvz iekaro lietuviešu sirdis (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas nogalē, no ceturtdienas līdz svētdienai, norisinājās vērienīgākais Lietuvas elektroniskās mūzikas festivāls «Satta Outside Festival», kuru apmeklēja 7500 interesentu un uz septiņām dažādām skatuvēm uzstājās vairāk nekā 130 mūziķu no Lietuvas, Igaunijas, Latvijas, ASV, Krievijas, Anglijas, Polijas, Vācijas un Ziemeļvalstīm. Festivāla ietvaros norisinājās starptautiskas bītu cīņas (beat battle) «Ritmo Kovos». Bītu cīņās piedalījās un vairāk nekā 3000 lielas auditorijas priekšā uzvaru un lielu atsaucību guva izdevniecības «Dirty Deal Audio» kolektīva biedrs - mūziķis un bītmeikers Niklāvz (Niklāvs Sekačs).

Noskaties video no vēsturiskā brīža, kad Niklāvz saspringtā cīņā pret Polijas bītmeikeri Zeppy Zep atskaņoja fināla bītu.

«Ritmo Kovos» piecu gadu vesturē līdz šīm uzvaras guvuši tikai lietuviešu bītmeikeri, un šī ir pirmā reize, kad uzvarētāja titulu iegūst bītmeikers no citas valsts. Šo notikumu arīdzan var minēt kā vienu no lielākajiem sasniegumiem jaunā mūziķa karjerā, kas pilnīgi noteikti pavērs jaunus apvāršņus un iespējas un dod lielu motivāciju turpmākajam darbam gan Niklāvam, gan visam «Dirty Deal Audio» kolektīvam.

Šā festivāla ietvaros Latviju pārstāvēja arī mūziķi Kristaps Ritms, Kashuks un TV Maskava un MCWC Kokx.

Publika
Publika Foto: Publicitātes foto
Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu