"Grēku kalna dēkaiņu" tūre noslēdzas Kuldīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

19.augustā Bauskā un 20.augustā Kuldīgā būs skatāmas vasaras brīvdabas komēdijas "Grēku kalna dēkaiņi" divas beidzamās izrādes, informē "Muzikālā teātra 7" pārstāve Maija Tālberga. Viņa arī atklāj, ka līdz šim notikušās izrādes septiņās pilsētās kopumā pulcējušas jau vairāk nekā 18 tūkstošus skatītāju.

Aktieru trupa ir kārtīgi "iespēlējusies", un uz skatuves valdošā sirsnība ļauj skatītājiem gan smieties līdz asarām, gan dziedāt līdzi pazīstamajām dziesmām.

Izrādes režisors, autors un aktieris Voldemārs Šoriņš ir gandarīts par sekmīgo sezonu: "To, ka izrāde ir izdevusies, liecina gan lielais apmeklētāju skaits, gan tas, ka finālā skatītāji nesteidzas aiziet, bet, piecēlušies kājās, kavējas izrādes sniegtajās emocijās. Jau septīto gadu esmu kopā ar "Muzikālo teātri 7", un liekas, ka šogad īpaši veiksmīga izdevusies trupas izvēle. Tas ir kā zupā, kad, saliekot kopā dažādas sastāvdaļas, "ķīmijas" rezultātā rodas garšīgs buljons.

Labi sastrādājas profesionālie aktieri ar neprofesionāļiem,

dziedošie ar mazāk dziedošajiem un kā mazi dziesmu svētki katras izrādes beigas ir kopā ar skatītājiem dziedātā "Dažu skaistu ziedu", kas sniedz mums visiem tik ļoti vajadzīgo kopības sajūtu."

Jolanda Suvorova un Valters Krauze izrādē "Grēku kalna dēkaiņi"
Jolanda Suvorova un Valters Krauze izrādē "Grēku kalna dēkaiņi" Foto: publicitātes

Izrādē dzied, dejo, mīl un smejas Akvelīna Līvmane, Jānis Skanis, Jolanda Suvorova, Valters Krauze, Liene Šomase, Atis Auzāns un Oranžais koris, Mārtiņš Brūveris, Ieva Sutugova, Gints Andžāns, māsas Legzdiņas, Voldemārs Šoriņš, Kārlis Anitens un Alberts Kivlenieks. Izrādes scenogrāfs - Jānis Jansons. Muzikālais producents ir Atis Auzāns, kurš pats iejuties ciema puiša lomā.

Izrāžu sākums Bauskā un Kuldīgā - plkst. 20.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs un pirms ieejas pasākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu