"Breaking Bad" noslēgsies pēc piektās sezonas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vairākas "Emmy" balvas ieguvušais seriāls "Breaking Bad" pagarināts vēl par vienu sezonu, kas kļūs arī par pēdējo, paziņojis kabeļtelevīzijas kanāls AMC.

Šobrīd televīzijā tiek demonstrēta seriāla ceturtā sezona, taču telekanāls pagaidām nav atklājis, kad ieplānotas pēdējās sezonas 16 epizodes. To uzņemšana sāksies 2012.gada sākumā, taču nav zināms, kad tās tiks pārraidītas.

Seriāls "Breaking Bad" tiek demonstrēts kopš 2008.gada, un jau pirmajā sezonā tas tika apbalvots ar divām "Emmy" balvām - par galvenās lomas aktiera Braiena Krenstona (Bryan Cranston) spēli un montāžu. Arī turpmākajos gados balvu par labāko aktiera darbu televīzijas drāmā saņēma Krenstons. Pērn apbalvots arī viņa ekrāna partneris Ārons Pols (Aaron Paul).

Kā paziņojumā norādījis seriāla radītājs Vinss Giligens, zinot seriāla beigu datumu, viņš varēs uzrakstīt pienācīgu un apmierinājumu sniedzošu noslēgumu.

Seriāls seko ķīmijas skolotāja Voltera Vaita gaitām - kad ārsti viņam atklāj vēzi, viņš kopā ar savu bijušo skolnieku sāk ražot metamfetamīnu, lai nodrošinātu savu ģimeni arī pēc nāves.

Seriāla ceturtā sezona, kas tiek demonstrēta kopš jūlija, piesaistījusi par 28% lielāku skatītāju skaitu nekā 2010.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu