Pie britu vēstniecības pauž solidaritāti šīs valsts nacionālistiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedaudz vairāk nekā desmit aktīvisti ir pulcējušies pie Lielbritānijas vēstniecības Latvijā, lai izteiktu solidāru atbalstu britu nacionālistiem, viņiem saskaroties ar multikulturālisma teroru. Šādu viedokli pauda nevalstiskās organizācijas "Nacionālais spēks" pārstāvis Rolands Augšpūls.

Viņš norādīja, ka Lielbritānijas nacionālisti jau sāk mosties no truluma, ko ir izraisījis arī destruktīvais imigrācijas vilnis.

Starp protestētājiem ir manāmas nelielas viedokļu atšķirību nianses, jo cits protesta akcijas dalībnieks Edgars Dambītis, turot rokās pret cionismu vērstu plakātu, norādīja, ka cionisms visas pasaules tautas, tostarp latviešus, ir novedis bezcerīgā stāvoklī. Viņš piebilda, ka filantropa Džordža Sorosa fonds it kā palīdzot vairākām organizācijām, taču tā mērķis ir ļoti negatīvs attiecībā uz latviešu tautu.

Protesta akcijas laikā kopumā tiek turēti divi plakāti - uz otra angliski ir rakstīts "Stop multikulturālismam!". Viens no pasākuma dalībniekiem rokās tur arī "Nacionālā spēka" karogu.

Protesta akcijā piedalās galvenokārt jaunieši, kā arī daži vecāka gadagājuma cilvēki.

Kā novēroja aģentūra LETA, akciju novērojošo policistu skaits mainījās, taču pastāvīgi klāt bija septiņi tiesībsargi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu