"Radio 101" uzlabo skaņas kvalitāti Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Radio 101" paziņo, ka šonakt ir veicis FM raidītāja uzlabojumus Rīgā un tās apkārtnē. Kā zināms, vairākās vietās Rīgā līdz šim bija grūtības ar "Radio 101" uztveršanu, taču tagad šī problēma ir novērsta, un radio ir iespējams dzirdēt arī Vecrīgas biroju mūros un Pārdaugavā, informē Ilgvars Rukers, "Radio 101" zīmola vadītājs.

Apraides uzlabojumus "Radio 101" panāca, pārceļot Iecavas raidītāju uz Ulbroku. Diemžēl tas nozīmē, ka īslaicīgi "Radio 101" nebūs dzirdams Zemgales reģionā, taču "Radio 101" darīs visu iespējamo, lai tas drīzumā skanētu ne tikai Zemgalē, bet arī Kurzeme vidienē un Latgalē.

Atgādinām, ka "Radio 101" šobrīd var dzirdēt Rīga FM 101, Valmierā FM 103.4, Limbažos FM 103, Cēsīs FM 104.7, Smiltenē FM 103.1 un Liepājā FM 93.5

Neatkarīgi no atrašanās vietas Radio 101 var dzirdēt un skatīties internetā (skat. resursus), kā arī Lattelecom Interaktīvās TV kanālā Nr. 618.

Starp "Radio 101" ētera personībām ir Egons Reiters, Toms Grēviņš, Artis Volfs, Eduards Švāns, Gustavs Terzens, Zane Peneze, Kārlis Dagilis, Armands Puče, Valdis Valters un citi. "Radio 101" tvitera kontam seko gandrīz 14000 cilvēku, un "Radio 101" fenomenu "spēt atdzīvināt līdz šim stagnējošo radio formātu, piešķirot tam pilnīgi jaunas saziņas dimensijas ar klausītāju" ir atzinīgi novērtējuši lielākā daļa radošo un mārketinga nozaru ekspertu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu