Rīdziniekus priecēs «Bi-2», «Prāta vētra» - igauņus (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Nedēļas nogalē, 19.augustā, Rīgas 810. gadadienas svētku programmas ietvaros ar Rīgas domes atbalstu pilsētas iedzīvotājus «Arēnā Rīga» priecēs viena no populārākajām Krievijas rokgrupām «Bi-2» un Diāna Arbeņina kopā ar kolektīvu «Nočnije snaiperi». Pašmāju populārākā popmūzikas grupa «Prāta vētra» savukārt dienu vēlāk priecēs kaimiņus igauņus - 20.augustā Tallinā notiks Igaunijas neatkarības atgūšanas 20.gadadienai veltīts koncerts, kurā piedalīsies arī «Prāta vētra», liecina grupas mājaslapā publicētā informācija.

Koncertā Tallinā kopā ar grupu «Prāta vētra» uzstāsies arī citas mūzikas zvaigznes, kuru vidū būs īru dziedātāja Šaineda O'Konora, igauņu dziedātāja Kerli, grupa «Justament», somu akordeonists Kimo Pohjonens, igauņu ģitārists, komponists un dziedātājs Riho Sibuli, norvēģu dziedātāja Māri Boine, grupa «Malcolm Lincoln» un citi.

Igaunijas neatkarības atgūšanas 20.gadadienai veltītais koncerts notiks Tallinas Dziesmu svētku estrādē. Pirms došanās uz Igauniju grupa «Prāta vētra» sniegs koncertu Ukrainas klausītājiem, uzstājoties Odesas klubā «Ibiza».

Tajā pašā laikā Rīgas svētkos 19.augustā pilsētas iedzīvotājus «Arēnā Rīga» priecēs viena no populārākajām Krievijas rokgrupām «Bi-2», tāpat arī Diāna Arbeņina kopā ar «Nočnije snaiperi».

No 11. jūlijā «Biļešu servisa» kasēs un interneta vietnē: www.bilesuserviss.lv sākta biļešu tirdzniecība uz šo koncertu. Pirmais tūkstotis biļešu maksās tikai divus latus, pēc tam to cena būs lielāka.

Renārs Kaupers
Renārs Kaupers Foto: TVNET

Rīgā jau vairākkārt ir uzstājusies viena no populārākajām Krievijas rokgrupām «Bi - 2», tāpat kā Diāna Arbeņina kopā ar «Nočnije snaiperi», un

tās dalībniekiem Rīga ir kļuvusi par vienu no iemīļotākajām pilsētām.

Arī šoreiz skatītājiem būs lieliska iespēja novērtēt gan mūziķu jaunāko veikumu, gan dziedāt līdzi iemīļotākajiem hitiem, kas radīti pirms vairākiem gadiem.

Koncertu Rīgas svētku laikā atbalsta Rīgas dome un AS «Rietumu Banka».

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu