«Splendid Palace» rādīs leģendāru rokgrupu koncertierakstus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kinoteātris «Splendid Palace», atklājot jauno sezonu, saviem skatītājiem piedāvās noskatīties vairākus izcilu rokgrupu koncertierakstus, kas savulaik pulcējuši neskaitāmu fanu tūkstošu pilnas arēnas visā pasaulē, informēja SIA «Rīgas nami» sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Pētersone.

Šonedēļ 15.augustā plkst.20 uz kino lielā ekrāna būs skatāms grupas «Queen» koncertieraksts. Vienā no grupas lielākajām un veiksmīgākajām koncerttūrēm - 1986.gada «Magic Tour», kurā pēdējo reizi uzstājās arī grupas solists Fredijs Merkūrijs, tika iekļauta arī Ungārija. Trīs gadus pirms Berlīnes mūra krišanas šis bija lielākais koncerts, kas jebkad noticis «Nepstadion» stadionā Budapeštā. Koncertu uzskatīja par tik nozīmīgu, ka tika pieņems lēmums apvienot valsts labāko kinooperatoru un tehniķu spēkus, lai to iemūžinātu.

Savukārt 22.augusta vakarā būs skatāmas rokenrola ikona «The Rolling Stones» filmā «Crossfire Hurricane». Kinolentē dokumentēts grupas spožais ceļš panākumu un slavas zenītā 15 gadu garumā. Laikam līdzi ritošas intervijas, daudzpusīgs dzīvo uzstāšanos materiāls un jaunumu arhīvs piešķir filmai patiesi kinētisku auru un bez tabu pieeju.

29.augustā būs skatāms šā gada martā ierakstītais Moriseja koncerts, kas tapa, svinot britu mūziķa 25 gadu solokarjeru, bet 5.septembrī kinoteātrī būs skatāms «The Doors» koncerts «Live at the Bowl'68» - grupas vēsturiskā uzstāšanās atjaunotā HD versijā, kas ļaus baudīt mūziķu izcilo sniegumu, radot vēl nebijušu klātesamības efektu.

Noslēdzot koncertierakstu sēriju, 19.septembrī varēs baudīt «Def Leppard Viva Hysteria» 2013.gada koncertierakstu. Grupa var lepoties ar 100 miljoniem pārdotu albumu. Koncerta programmā iekļautas arī dziesmas no grupas diska «Hysteria», kas pasaulē pārdots 20 miljonu eksemplāros.

Visi koncertierakstu seansi kinoteātrī «Splendid Palace» sāksies plkst.20, un biļetes maksās piecus latus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu