ASV sabrūk skatuve. Dzīvību zaudējuši pieci cilvēki

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV pilsētā Indianapolisā sabrūkot koncerta skatuvei, gājuši bojā pieci un ievainoti vairāk nekā 40 cilvēki, svētdien paziņoja amatpersonas.

Saskaņā ar jaunāko informāciju precizēts bojāgājušo un ievainoto skaits

Skatuve sabrukusi vētras laikā, kad uzstāties gatavojās Dženiferas Netlas (Jennifer Nettles) un Kristiana Buša (Kristian Bush) kantri mūzikas duets "Sugarland", norādīja varasiestāžu pārstāvji.

"Ar mums viss kārtībā," pēc negadījuma savā mikroblogu vietnes "Twitter" blogā steidzās ziņot "Sugarland".

40 cilvēki guvuši savainojumus, daži no viņiem - bīstamus, apliecināja policijā. Vairāki cilvēki izvilkti no sagāzušās skatuves atlūzām.

Negadījuma brīdī koncerta apkaimē vēja ātrums bijis 96 kilometri stundā, vēsta laikraksts "Indianapolis Star".

No sporta un izklaides centra "Hoosier Lottery Grandstand" ap plkst.21 pēc vietējā laika evakuēti 12 000 koncerta apmeklētāju.

Tīmeklī ievietotā videomateriālā redzams, kā vējš dažu sekunžu laikā, skatītājiem šausmās kliedzot, sagāž skatuves konstrukciju.

Amerikāņu pianiste un dziedātāja Sara Berelisa (Sara Bareilles), kas uzstājās pirms negadījuma, savā "Twitter" blogā raksta: "Esmu mēma, jūtos tik bezpalīdzīga. Lūdzu, sūtiet savas lūgšanas. Mana sirds sāp par bojāgājušajiem."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu