Politika, skrējiens pēc 100 tūkstošiem un Tannis ar Duļevsku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

Sākot savu trīspadsmito sezonu, telekompānija TV3, sākot ar rudeni, piedāvās vairākus jaunumus, tostarp divus šovus un jaunus politikas raidījumus. Netrūks arī jau ierastā seriāla "UgunsGrēks" un popularitāti iemantojušā raidījuma "Gandrīz ideālas vakariņas".

Skrējiens pēc 100 tūkstošiem

Viens no šīs sezonas jaunumiem ir pasaulē jau popularitāti iekarojušais šovs "Paņem 100 000... ja vari". Tā formāts Latvijā pagaidām ir neredzēts, taču TV3 ir iegādājies šova licenci, tādēļ, sākot ar oktobri, varēsim sekot, kā cilvēki, kas pieteikušies dalībai šovā, tiek vai arī netiek pie 100 tūkstošiem eiro. "Studijā būs īsta nauda; netrūks arī emociju un azarta," par gaidāmo raidījumu teic tā producente Baiba Saleniece, norādot: vienīgais, kas jāizdara, lai pie šīs naudas tiktu, - tā jānosargā astoņu jautājumu garumā, jo - katrā jautājumā uz spēles ir visa nauda.

Izrādās, gaidāmais raidījums jau izpelnījies milzu ievērību - pieteikuma anketas aizpildījuši vairāk nekā divtūkstoš cilvēku. "Tādēļ mums bija atlases posms, jo ne katrs var kļūt par šā raidījuma dalībnieku. Un, protams, tā kā studijā ir tik milzīga naudas summa, tiks nodrošināta arī kārtīga apsardze," neslēpj Saleniece. Savukārt par jaunā šova vadītāju viņa teic - lai tas pagaidām paliek noslēpums, jo šā cilvēka vārds pagaidām nevienam neko neizteikšot. "Tomēr esmu pārliecināta, ka Latvija iegūs uzlecošu zvaigzni un talantu," viņa ir pārliecināta.

TV3 žurnālists Rdijs Bošs 21.augustā piedāvās diskusiju "Latvija. Otrie 20"
TV3 žurnālists Rdijs Bošs 21.augustā piedāvās diskusiju "Latvija. Otrie 20" Foto: Publicitātes foto / TV3

Žurnālisti paliek bez sēnēm

Pēc vēsturiskās 28.maija Valda Zatlera uzrunas tautai TV3 žurnālistiem šovasar nav atlicis laika ne sēņošanai, ne ogošanai, tādēļ raidījuma "Nekā personīga" žurnāliste Ilze Jaunalksne smej, ka tikai priecāsies, ja kāds viņai uzdāvinās burciņu melleņu ievārījuma. "Darbojamies piekto sezonu, un varam apsolīt, ka arī šosezon turpināsim būt tikpat prasīgi un piekasīgi," teic Ilze, kuru kolēģi jokojot jau paguvuši nodēvēt par "vilnīšu mednieci". Viņa arī atklāj, ka, tuvojoties Saeimas vēlēšanām, pieredzējusī žurnāliste Odita Krenberga par ikkatru politiķi, kurš kandidēs, centīsies atgādināt tādas nianses, ko vairs neviens neatceroties.

Tāpat raidījuma veidotāji sola vienu otru pārsteigumu, kas gan tiks atklāts tikai Saeimas vēlēšanu nedēļā.

Arī TV3 ziņu žurnālistiem pašlaik darba netrūkst. Kā stāsta žurnālists Edijs Bošs, galvenais ir izdomāt, kā cilvēkiem labāk pastāstīt par gaidāmajām vēlēšanām, partijām un viņu solījumiem - tā, lai cilvēki lielajā piedāvājumā neapjuktu un spētu saprast, kas ir kas.

Turklāt Edijs 21.augustā skatītājiem piedāvās diskusiju "Latvija. Otrie 20". Studijā tiks aicināti četri politiķi, kuri kādreiz bija katrs savā barikāžu pusē, bet nu ir vienā laivā - Eiropas parlamenta deputāti Ivars Godmanis un Sandra Kalniete, kā arī Tatjana Ždanoka un Alfrēds Rubiks. Vai kara cirvis ir norakts, vai šie cilvēki spēj bezkaislīgi runāt savā starpā un, galvenais, domāt un strādāt Latvijas labā? Kas paveikts 20 neatkarības gados? Tie ir tikai daži jautājumi, kuri tiks uzdoti šīs diskusijas laikā.

"UgunsGrēkā" - jauni aktieri

Jau rakstījām, ka 21.augustā plkst.20.35 skatītājiem tiks piedāvāta seriāla "UgunsGrēks" dubultā atklāšanas sērija. Seriāla režisore Inta Gordecka atgādina, ka seriāls tiek rādīts jau sesto sezonu.

Foto: Publicitātes foto / TV3

"Vienubrīd man šķita, ka Latvijā ir par maz aktieru un ka seriālam nepietiks, taču nu esmu sapratusi, ka viss būs kārtībā," smaida režisore, atklājot - šosezon seriālā tiks ieviesta jauniešu līnija, kas būšot gana aizraujoša. Zināms arī, ka seriālam pievienosies Nacionālā teātra aktrise Liene Gāliņa, Dailes teātra aktrise Baiba Neja un "Teātra observatorijas" aktieris Rihards Lepers.

Vakariņot aicināts ikviens

Arī rudenī turpināsies popularitāti iemantojušais raidījums "Gandrīz ideālas vakariņas". Tiesa, tajā vairs nepiedalīsies sabiedrībā pazīstami cilvēki, bet gan "parastie mirstīgie". Tādēļ ikviens interesents, ja vien grib un var pagatavot vakariņas četriem cilvēkiem, var aizpildīt TV3 mājaslapā pieejamo anketu.

Savukārt populārais pavārs Elmārs Tannis, kurš pagājušajā sezonā vadīja raidījumu "Garšu laboratorija", šosezon pa virtuvi rosīsies kopā ar TV dīvu Janu Duļevsku. Tiesa, pagaidām jaunā raidījuma nosaukums nav zināms.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu