Semenoviča atvaļinājuma laikā izrāda slaido augumu un kuplās krūtis (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Seksīgā dziedātāja un aktrise Anna Semenoviča pēdējā laikā mocījās ar veselības problēmām. Pat jūlija beigās, viesojoties Jūrmalā, Semenovičai par sevi atgādināja pneimonija jeb plaušu karsonis. Tūlīt pēc «Jauna viļņa», lai uzlabotu veselību, aktrise aizlidoja atvaļinājumā uz siltajām zemēm.

Šobrīd dziedātāja bauda atvaļinājumu un atjauno veselību, baudot saules peldes. Sociālajos tīklos Anna ievietojusi fotogrāfiju, kurā redzama pie spoguļa peldkostīmā. Tas Krievijā esot liels retums, ka zvaigznes sociālajos tīklos ievieto šāda stila fotogrāfijas. Lielākoties zvaigznes šādi atļaujas pozēt glancētajos žurnālos, kur auguma nepilnības uzlabo ar fotošopa palīdzību, bet Semenoviča šoreiz uzdrošinājusies atklāt savu augumu. Lai gan izskanējušas runas, ka Semenoviča kļuvusi apaļīgāka, aktrises jaunākā fotogrāfija liecina, ka ar auguma aprisēm viss ir kārtībā.

Turklāt seksīgā aktrise saviem talanta cienītājiem atklājusi, ka ir lieliski atpūsties. Katru rītu viņa sāk ar peldēšanos jūrā. «Bez kosmētikas un augstiem papēžiem, tā ir pilnīga brīvība no pilsētas kņadas,» atzinusi Semenoviča.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu