OKartes Nakts skrējiens jau pēc nedēļas!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Strauji tuvojas nu jau trešais OKartes nakts skrējiens, kas tradicionāli papildina Rīgas pilsētas svētku programmu un pulcē tūkstošiem pozitīvi noskaņoto, informē skrējiena rīkotāji.

Dalībnieku iedvesmai pasākuma organizētāji gatavo īpašu mākslas un mūzikas programmu, talkā aicinot aktuālākos māksliniekus, režisorus un dīdžejus.

4 kilometrus garo skrējiena trasi veidos piecas dažādas koncepcijas priekšnesumu zonas, par kuru galveno varoni kļūs ikkatrs skrējiena dalībnieks.

Fotogrāfs Gatis Rozenfelds solās gādāt par katra skrējēja iemūžināšanu uz Rīgas namu sienām, savukārt asistējot dīdžejiem Krii un Elvi Soulsystems, tie varēs kļūt par pulsējošu skaņu celiņu autoriem. Videomākslinieks Artis Dzērve dzīvajā veidos skrējiena norises videoprojekcijas, savukārt iedvesmu skrējienam nodrošinās horeogrāfs Agris Daņiļēvičs un deju grupas "Dzirnas" audzēkņi. Protams, visas trases garumā skrējējus uzmundrinās arī "Radio 101" dīdžeji.

Šā gada nakts skrējiens sāksies un noslēgsies pie Kongresu nama, taču tradicionāli dosies pāri naksnīgajam Vanšu tiltam.

"Radio 101" studijā var uzstādīt Jaunu rekordu
"Radio 101" studijā var uzstādīt Jaunu rekordu Foto: publicitātes

Savukārt skrējiena laikā gan rekordi nebūs no svara, mērķis ir pozitīvs noskaņojums. Dalībnieki tiek aicināti padomāt arī par atraktīviem skriešanas tērpiem vai pieteikt savu īpašo komandu. Atgādinām, ka vismaz piecu cilvēku liela komanda saņem atlaidi dalībai skrējienā.

Dalībai nakts skrējienā nav nekādu ierobežojumu – vecumam, sportiskajai formai vai pārliecībai nav nozīmes. Jo var skriet. Var neskriet. Bet jābūt.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu