Aicina piedalīties jauna rekorda uzstādīšanā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākot ar 12.augustu, OKartes nakts skrējiena organizatori sadarbībā ar Radio 101 aicina piedalīties jauna rekorda uzstādīšanā. Veselu nedēļu – no piektdienas, 12. augusta, līdz pat OKartes nakts skrējiena dienai 19.augustam – Radio 101 studijā atradīsies skriešanas trenažieris, lai tiešajā ēterā uzstādītu kopēju skriešanas rekordu.

19. augustā notiekošā OKartes nakts skrējienā trase būs tikai 4 kilometri. Taču, gatavojoties pat tik garam skrējienam, ir jāiesildās. Tādēļ šoreiz iesildīšanās tiks pārvērsta nebijušā piedzīvojumā - skriešanas rekorda uzstādīšanā, kurā piedalīties aicināts ikviens! Nedēļas laikā radio studijā visi kopā mēģināsim aizskriet pēc iespējas tālāk, un kopīgi noskrieto kilometru skaitu uzzināsim 19.augustā no rīta, noslēdzoties sagatavošanās akcijai.

Katram dalībniekam atkarībā no sagatavotības un skrietkāres tiks piešķirtas vidēji 15 minūtes. Radioskrējienā piedalīsies arī radio Dj, mūziķi, sportisti, mākslinieki un žurnālisti. Uzstādīsim rekordu kopā, veselu nedēļu – skriesim katru dienu līdz pēdējam skrējējam un atsāksim skriešanu plkst. 8.00 no rīta.

Rekorda uzstādīšanu atbalsta arī sporta klubs „City Fitness”, kas sagādājis pārsteiguma balvas katras dienas aktīvākajiem skrējējiem, kā arī 101 atraktīvākajam skrējējam.

Pieteikties savam radioskrējiena laikam iespējams Radio 101 Interneta lapā http://www.radio101.lv/lv/konkursi/radio_101_maratons#reg.

OKartes nakts skrējiens

OKartes Rīgas svētku nakts skrējiens notiks 19.augustā, aicinot uz tik ierastajām pilsētas ielām palūkoties no nedaudz citādāka skatu punkta: doties naksnīgā skrējienā, vienlaicīgi izbaudot mākslas un mūzikas priekšnesumus. Par muzikālo noskaņu skrējiena trasē rūpēsies Radio 101 dīdžeji: Toms Grēviņš, Artis Volfs, Egons Reiters, Eduards Švāns un Kārlis Dagilis.

Piedalīties tiek aicināti visi sportiskie, romantiskie, draiskie, ziņkārīgie, aktīvie un laiskie, ģimeniskie un piedzīvojumu alkstošie, tātad visi, kam tādā naktī negribas sēdēt mājās. Arī skrējiena starta laiks ir īpaši naksnīgs – plkst. 23:00.

Dalībnieku reģistrācija skrējienam notiek pasākuma mājas lapā - www.okartesnaktsskrejiens.lv vai sūtot īsziņu „OKarte vārds uzvārds dzimšanas gads” uz numuru 120.

Reģistrācija turpināsies līdz pat pasākuma startam 19.augustā plkst. 23:00. Dalības maksa ir 5,00 LVL (OKartes klientiem 4,00 LVL). Komandas ar vismaz 5 dalībniekiem var maksāt arī ar pārskaitījumu, saņemot 10% dalības maksas atlaidi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu