Hokejists Brahmanis pievienojies Baltkrievijas klubam «Gomeļ» (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latviešu uzbrucējs Edijs Brahmanis jaunajā sezonā spēlēs Baltkrievijas vienībā «Gomeļ,» vēsta šīs valsts mediji.

«Pirmie iespaidi, kā likums, ir mānīgi. Mums visiem jābūt pacietīgiem. Uzskatu, ka viņš ir vārtu guvējs. Viņam vajadzēs un viņš arī gūs vārtus čempionātā,» izteicies komandas galvenais treneris Valērijs Voroņins.

Jau vēstīts, ka jūlijā Brahmanis centās iekļūt Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandā Orskas «Južnij Ural», vienībai pievienojoties uz pārbaudes laiku.

Iepriekšējās divas sezonas 29 gadus vecais Brahmanis pavadīja Kazahstānā, kur divu dažādu klubu rindās 125 spēlēs guva 60 vārtus un veica 40 rezultatīvas piespēles.

Karjeras laikā uzbrucējs aizvadījis četras spēles Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» rindās, pārstāvējis dažādus pašmāju klubus, kā arī spēlējis Lielbritānijā, Austrumu junioru hokeja līgā (EJHL) ASV un Vācijā.

Latviju starptautiskā līmenī Brahmanis pārstāvējis U-18 un U-20 izlasēs.

Iepriekšējā sezonā «Gomeļ» Baltkrievijas čempionāta regulārajā sezonā ierindojās otrajā vietā, taču cieta neveiksmi jau izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, sērijā līdz trim uzvarām ar 2-3 piekāpjoties Minskas «Junior».

Iepriekš šajā komandā spēlēja pieredzējušais latviešu aizsargs Atvars Tribuncovs.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu