Amandas Bainsas producents iebilst pret aktrises izolēšanu (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Amanda Bainsa jau vairāk nekā divas nedēļas atrodas psihiatriskajā klīnikā, kur tiek pārbaudīts, vai viņai nav šizofrēnija.

Aktrises mūzikas producents ir nolīdzis aktrisei juristu, jo uzskata, ka tiesas prāva, ko sākusi viņas māte, lai iegūtu aizbildniecību pār meitu un viņas naudu, ir nelikumīga.

Mūzikas producents uzskata, ka tas ir cilvēktiesību pārkāpums, ka Amandai netika piedāvāts nolīgt juristu. Kā nekā aktrise cīnās par savām cilvēktiesībām, par savu brīvību un iespēju izmantot savus naudas līdzekļus.

Amanda Bainsa 2012. gada maijā
Amanda Bainsa 2012. gada maijā Foto: Reuters/Scanpix

Ja tiks apstiprināts, ka Amandai ir šizofrēnija, viņai tiks piemeklētas zāles, lai viņa spētu normāli eksistēt sabiedrībā, bet, kamēr zāļu kombinācija tiks atrasta, aktrisei būs jāpaliek klīnikā. Lai iegūtu pareizo zāļu kombināciju, meklējumos var paiet pat vairāki gadi.

Mūzikas producents ir pārliecināts, ka Amanda neapdraud sabiedrību un var uzturēties brīvībā, tomēr viņš piekrīt, ka jaunajai sievietei ir vajadzīga speciālistu palīdzība; bet ne slēgtas telpas.

Vai Amandai patiesi ir šizofrēnija, uzzināsim jau tuvāko dienu laikā.



Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu