Sieviete izlec no vandaļu aizdedzinātas mājas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

32 gadus vecās polietes Monikas Kozinskas lēciens no degošas mājas nemieru pārņemtajā Anglijā, kurš iemūžināts fotogrāfijās, kļuvis par šo grautiņu atslēgas foto, raksta "Daily Mail".

Sievietes dzīvība bija briesmās, kad vandaļi, plosoties Londonas ielās, aizdedzināja māju, kurā sieviete bija apmetusies.

"Es biju iesprostota dzīvoklī, un man nebija, kur sprukt," viņa atcerējās baiso piedzīvojumu.

Pārbijusies, baidoties mirt, Monika bija kā paralizēta, kamēr viņas māsa Beate stāvēja uz ielas, kliedzot, lai viņa lec ārā pa logu. Sieviete attapusies un lēkusi no 16 pēdu augstuma.

Monika tagad atgūstas no pārdzīvotajām šausmām, bet fotogrāfija, kurā fiksēts viņas lēciens no degošās mājas, jau apceļojusi internetu un pasaules medijus.

Monika Lielbritānijā ieradās nesen, meklējot labākus dzīves apstākļus un iespēju nopelnīt.

Kā ziņots, grautiņi sākās sestdien Londonā, kad miermīlīga demonstrācija, kuru izraisīja kāda policijas sašauta Totenhemas iedzīvotāja nāve, pārauga vardarbībā. Trīs naktis ilgušo nekārtību laikā Anglijā bojā gājuši četri cilvēki. 111 policisti guvuši ievainojumus, bet vismaz 888 nekārtību dalībnieki ir aizturēti.

Kopš nedēļas nogales nekārtības pārsviedušās arī uz citām Anglijas pilsētām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu