Grautiņos Mančestrā izlaupīts Liama Galahera veikals (24)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter

Grautiņos Mančestrā naktī uz trešdienu izlaupīts un izdemolēts arī bijušā grupas «Oasis» solista Liama Galahera (Liam Gallagher) apģērbu veikals «Pretty Green», ziņo ārvalstu prese.

(papildināts ar pēdējo rindkopu)

Veikals savas durvis vēra pagājušā gada decembrī. Fotogrāfijas ar aplaupītā veikala attēliem publiskotas sociālajā tīklā «Twitter». Viens no ierakstiem vēsta: «Liama Galahera «Pretty Green» veikals (..), šajā veikalā bija daudz asiņu.»

Galahers notikušo nav komentējis.

Jau ziņots, ka nekārtības un grautiņi, kas satricinājuši Angliju, sākās Londonā sestdien un tālāk izplatījās arī citās pilsētās.

Vandaļu nodarīto postījumu sakopšana sākās jau pirmdienas rītā, un iedzīvotājiem šajā darbā pievienojās arī vairāki mākslinieki, tostarp arī britu dziedātāja Keita Naša un rokgrupa «Kaiser Chiefs».

Grautiņos Mančestrā izlaupīts Laiema Galahera veikals
Grautiņos Mančestrā izlaupīts Laiema Galahera veikals Foto: twitter

Atgādinām, ka Laiems Galahers jaunu apģērbu līniju izveidojis 2009.gadā. «Es to daru, jo man patīk apģērbs. Mēs ražosim apģērbu, kas patīk man; ja cilvēkiem tas patiks - forši, ja nē, tad nē,» toreiz paziņoja mūziķis.

Mūziķis piedāvā ierobežotā daudzumā ražotas apģērbu kolekcijas, ko veido klasiska dizaina apavi, džinsi, trikotāžas izstrādājumi, žaketes, putekļu mēteļi, vējjakas, T-krekli, cepures, šalles un aksesuāri. Kā norāda Galahers, viņš neražos neko tādu, ko pats nevalkātu.

Pašlaik kopā ar savu jauno grupu «Beady Eye» Liams gatavojas koncerttūrei. Tuvākā uzstāšanās 13.augustā Tokijā.

Izlaupītājam piespriests astoņu mēnešu cietumsods

Vīrietim, kurš grautiņos Mančestrā piedalījās rokmūziķa Liama Galahera apģērbu veikala «Pretty Green» izlaupīšanā, piespriests astoņu mēnešu ilgs cietumsods. Britu raidorganizācija BBC vēsta, ka 28 gadus vecais Ouens Flanagans ir atzinis sevi par vainīgu divās zādzībās. Viņš atzinies, ka nozadzis 175 sterliņu mārciņu (140 latu) vērtu apģērbu no «Pretty Green» veikala, kā arī divas elektriskās ierīces.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu