Tuvojas "Dziedošo ģimeņu" trešā sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Telekompānija LNT no 28.augusta televīzijas skatītājiem jau trešo sezonu piedāvās ģimeņu dziedāšanas projektu "Dziedošās ģimenes", informē LNT Pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.

Televīzijas šovā dalību sāks 20 dziedošas ģimenes no visas Latvijas, lai ar savām balsīm un sirsnīgumu pārsteigtu un iepriecinātu televīzijas skatītājus. Projektā būs pārstāvēti Talsi, Jūrmala, Saldus, Aloja, Rēzekne, Liepāja, Rīga, Aizkraukle un daudzas citas Latvijas pilsētas.

Šajā sezonā piedalīsies viskuplākā saime, kāda jebkad ir pieteikusies dziedāšanas svētkiem, jo

uz atlases posmu bija ieradušies 18 ģimenes locekļi,

kopā viņi var sanākt pat 45 cilvēku liela saime.

Projektā piedalīsies arī ģimene, kura dzied vienmēr un visur, kā arī būs redzama ģimene, kurā ikviens dalībnieks spēlē kādu mūzikas instrumentu.

"Dziedošās ģimenes" noritēs divos posmos - pirmais posms ietvers divus pusfinālus. Katrā pusfinālā piedalīsies desmit ģimenes, kopā 20 ģimenes no visas Latvijas. No katra pusfināla pēc skatītāju un žūrijas vērtējuma tālāk tiks izvirzītas sešas skanīgākās ģimenes, kopā 12 ģimenes, kuras sāks dalību trešajā "Dziedošo ģimeņu" projektā.

Televīzijas šovu "Dziedošās ģimenes 3" vadīs dziedātājs Normunds Rutulis kopā ar meitu Lindu.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu