"X Factor" tiesnesi iesūdz par "garīgu ciešanu" radīšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu mūzikas magnāts Saimons Kauels (Simon Cowell) tiek sūdzēts tiesā par "garīgu ciešanu" radīšanu diviem britu televīzijas šova "The X Factor" amerikāņu versijas dalībniekiem.

86 gadus vecais Haimens Marks (Hyman Marks) un viņa 54 gadus vecais dēls Stīvens apgalvo, ka viņu uzstāšanos izjaukusi vairākkārtējā filmēšana aizkulisēs, kas atstājusi viņus bez spēka.

Tiesā iesniegtajā prasībā teikts, ka viņiem likts vairākas reizes mērot attālumu no automašīnas līdz noklausīšanās vietai Maiami arēnā "Bank United Center", kinooperatoriem tikmēr filmējot viņus no dažādiem leņķiem.

Prasības iesniedzēji apgalvo, ka brīdī, kad beidzot stājušies talantu šova tiesnešu priekšā, viņi bijuši pārāk noguruši, lai atstātu labu iespaidu.

"Šīs nogurdinošās un diskriminējošās piepūles rezultātā tiesnešiem un auditorijai nebija iespējas todien redzēt īstos Haimenu Marku un Stīvenu Marku,"

teikts tiesā iesniegtajā sūdzībā, kura nonākusi ziņu portāla "TheWrap.com" rīcībā.

Tēvs un dēls sūdz tiesā Kauelu un televīzijas tīklu "Fox" par nevērību, krāpšanu un garīgu ciešanu sagādāšanu.

Abi dalībnieki arī pieprasījuši otru iespēju uzstāties talantu šovā.

Kauela radītais šovs "The X Factor" ir viens no gaidītākajiem raidījumiem amerikāņu televīzijā, kur tas pirmo reizi būs redzams 11.septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu