Krievijas postroka līderi "Mooncake" klubā "Depo"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mooncake.ru

Krievijas postroka līderi maskavieši "Mooncake", kuri šogad svin piekto gadadienu, augustā apmeklēs Baltijas valstis ar tūri, kas noslēgsies 13. augustā "Uue Ajastu" festivālā (Igaunija, Põlva). 10. augustā grupa spēlēs arī Rīgā, klubā "Depo", informē klubā.

Speciāli tūrei maskavieši gatavo bezmaksas relīzi - izlasi ar savu skaņdarbu remiksiem, kurus darinājuši Baltijas dīdžeji (Expose Yankee (Latvija), SoulSonic (Lietuva), Noythe (Lietuva)). Krājums būs pieejams bezmaksas lejupielādei internetā.

"Mooncake" ir Maskavas instrumentālā postroka grupa. "Mooncake" mūzika bieži tiek salīdzināts ar "Pink Floyd" un "Mogwai", bet viņi ir izstrādājuši tikai viņiem raksturīgu skaņu un stilu, kur spilgtākās īpatnības ir melodija, atmosfēra un spēja apvienot polārās emocijas no bezgalīgām bēdām līdz aizrautībai.

Pastāv kopš 2006. gada. "Mooncake" ir izdevuši četrus ierakstus, divas ASV ierakstu kompānijas izplata albumus visā pasaulē. Pasaulē lielākais instrumentālās mūzikas mediju resurss thesilentballet.com novērtē grupas debijas albumu "Lagrange Points" ar 8 punktiem no 10: "Krievija ilgi gaidījusi šādu grupu, kura varētu līdzvērtīgi konkurēt ar Rietumu grupām…"

Mooncake: Pāvels Smirnovs - ģitāra, Antons Marčenko - bass ģitāra, Nikolajs Bulanovs - čells, taustiņi, Leonīds Kurašovs - bungas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu