Rīgā uzstāsies dziesminieks Tims Houlhauss no Anglijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 11.augustā, pasaules mūzikas krogā "Bubamara" ar savu šīs vasaras vienīgo koncertu Baltijas valstīs viesosies muzikāli daudzšķautnainais un Latvijā jau vairākkārt muzicējušais dziesminieks Tims Houlhauss no Anglijas, informē koncerta rīkotāji "ULVE Agency".

Houlhauss savu muzikālo ceļu sācis pagājušās desmitgades sākumā, pievienojoties mūzikas grupai "Among the Missing", kuras sastāvā izdoti vairāki studijas albumi, tostarp 2007.gadā sadarbībā ar mūzikas ierakstu izdevniecību "Withered Hand Records" izdotais albums "Cease to Exist", kas iezīmēja grupas darbības beigas.

Pēc grupas izjukšanas dziesminieks sāka veidot savu solokarjeru, dodoties muzikālajos meklējumos, tādēļ Houlhausa repertuārā ir gan blūzs, gan arī tautas mūzika.

Dziesminieka koncerta iesildītājs būs pašmāju meditatīvās un akustiskās mūzikas dziesminieks Rihards Lībietis, kurš, iespējams, plašākai publikai zināms ar kādreizējo vārdu "Tēja vienam".

Ieeja pasaules mūzikas krogā "Bubamara" uz koncertu būs atvērta no plkst.20, bet koncerta sākums plānots plkst.21. Ieeja koncertā bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu