Jenny May prezentē karstu latino video (34)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

6. augusta pievakarē dziedātāja Jenny May rīkoja ballīti latino noskaņās un prezentēja videoklipu dziesmai «La Bamba». Jenny May ieskandināja ballīti gan ar muzikāliem sveicieniem, gan latino stila dejām.

Dziedātāja sagaidīja viesus, piedāvājot glāzi «Strega» liķiera, kas ir īsts itāļu dzēriens, kurš pirmo reizi izgatavots 1860. gadā. Saņēmuši dzēriena glāzi, viesi iegāja plašā zālē, kuru pildīja latino mūzikas skaņas un apkārt basa skraidīja sajūsmināta Jenny May.

Foto: Sejas.lv

Jenny May iepriecināja viesus ar prezentējamās dziesmas «La Bamba» izpildījumu. Dziedātāja uzstājās kopā ar dejotājiem un iesaistījās trakā latino dejā, kur tika griezta gaisā uz riņķi. Dziedātāja ar smaidu sejā dejoja, milzīgā ātrumā mainot kustības.

«Domāju, ka iepriekšējā dzīvē dzīvoju kādā no latino valstīm, man ir ļoti tuva viņu kultūra. Arī mūzika uzrunā manu sirdi un dejas nemācos ilgi, ir tāda sajūta, ka tās ir man asinīs,» smejas Jenny May.

Otrā dziesma, ko nodziedāja māksliniece, bija Leonarda Koena «Hallelujah», tādā veidā māksliniece parādīja sevi no divām pusēm - spējot gan iesaistīties trakā dejā, gan piezemēties un nodziedāt ko dziļu un emocionālu.

Pēc uzstāšanās Jenny May lielajos ekrānos demonstrēja «La Bamba» videoklipu, kurš izraisīja lielas klātesošo ovācijas. Dziedātājas draugi dziedāja līdzi un mēģināja atveidot deju kustības.

Foto: Sejas.lv

«Izskatās, ka darbs pie videoklipa bija viegls, bet tā nav. Visa atribūtika bija jāizgatavo, krāsojām sienas, galdiņus speciāli veidojām, nav tā, ka klipu filmējām jau gatavā bārā. Atceros, ka filmēšanas laikā pajokoju par pagarinātājiem. Filmēšanas vietā bija ļoti daudz pagarinātāju, tad nu jautāju vai nesaies uz «īso»; tiklīdz tos vārdus pateicu, viss sāka degt, bija sprādziens, uguns, dūmi, es spiedzu pa visu zāli. Labi, ka viss beidzās veiksmīgi,» klipa filmēšanas aizkulises atklāj Jenny May.

Pēc klipa demonstrēšanas sākās pasākuma neoficiālā daļa, kur ikviens klātesošais steidza sveikt mākslinieci, dāvājot ziedus un izsakot labus vārdus. Tika baudīts «Strega» liķieris, dziedāta «La Bamba» un pavadīts laiks saviesīgās sarunās.

Foto: Sejas.lv

Dziedātājs Roberto pasākuma vaininieci uzaicināja arī uz deju, pārējo viesu aplausu pavadībā jaunieši dejoja latino deju un dziedāja līdzi fona mūzikai.

Dziedātāju sveikt bija ieradušies viņas skatuves kolēģi un draugi Roberto, Markuss Riva, Katy Tindenmark, dziedātāja Ladybird, kā arī Latvijas izlases basketboliste Līga Šurkusa.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu